Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud jsou to Vaše brýle a "napsané" od lékaře, tak ne. Pokud jste je někde jen našel a použil, tak by to mohl být problém. Zdravím!
oči se neničí ani nošením brýlí, ani čtením při lampičce, ani koukáním příliš zblízka, to jsou pověry. Ale něco na nich je. Pravdou je, že pokud to s těmihle věcmi přeháníš a oči netrénuješ, můžeš mít problémy později. Čočka uvnitř oka je v mládí ohebná a přizpůsobivá, ale pokud se netrénuje, přestane být tak pružná a oko se tzv. "zasekne" na jedné fázi. Z toho později vyplývá třeba stařecká dalekozrakost, takže je možné, že pokud nebudeš oko trénovat, přijde to na tebe dřív než na jiné lidi. Ale k počítači brýle nos
To buďte rád, že jste našel brýle k pc. Na čtení mám od doktorky, ale k pc mám od vietnamce. Ty profi brýle jsou mi k ničemu, když mám monitor daleko, stejně vidím blbě. A do obchodu, abych viděla na písmenka mám na krku taky ještě jedny dráťáky. Oko se musí snažit, musí pracovat, protože jinak zleniví a nekouká. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.