Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat mejl více lidem?

Od: babina* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny.Chtěla bych poslat vánoční přání mejlem více lidem,ale tak,aby tam ti ostatní nebyli vidět,nechce se mi psát jednotlivě,protože vložím i obrázek.A nemůžu přijít na to,jak?Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Použij blind carbon copy. neboli bcc, neboli slepou kopii. A do hlavní adresy můžeš (ale nemusíš ) napsat sám sebe.

doplněno 19.12.13 17:47:

Ano, slepá neboli sktytá, nějak se mi ten druhý název nevybavil.

babina*
hodnocení

Jsem trdlo-myslíte skrytá kopie?

babina*
hodnocení

Díky,snad se mi to povede,jdu na to

hodnocení

2x

Nová zpráva, vpravo vedle adresního řádku-kopie, 3. zvrchu skrytá kopie a adresy oddělené čárkou /když to tam sázíte z adresáře, odděluje se to samo. Je to standard na seznamu. Jinde se to může lišit?

babina*
hodnocení

Jo,mám seznam.Už jsem to podle rad udělala,poslala i sobě pro kontrolu,tak se to povedlo,loni jsem asi 30 lidem z mejlu posílala každému zvlášť a i když jsem všem mimo jiné přála klid,tak jsem u toho dost vrčela a nadávala-píšu to slušně...Chtěla jsem vložit smajlíka,ale jen jsem se dostala na "zobrazit zkratky smajlíků",ale nenašla jsem na té liště jak je vložit.Takže ode mně "smích".

To se vkládá tak, že se tam ten kód doslova a do písmene opíše, tedy místo těch uvozovek hvězdičky (a bez interpomnkce). Tedy napíšete * smich * , ale bez mezer, a vyjde z toho *smich*

Veselé Vánoce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]