Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už nějakou dobu mám zrychlený tep v palci u ruky. Nevíte co to je? A vždycky jen, když jdu spát, přes den nic... Je to divné, a taky jsem pořád ve stresu, myslíte, že to s tím souvisí?
Nevím čím to je, poradíte? Děkuji
Já to prožívám pořád, ale nikdy se mi tohle nestávalo, a bojím se toho. Možná, že je to nějaká úplna blbost, ale co když ne?
Děkuji, ale stejně Je to podivné?
Promiňte za ten otazník, neměl tam být
Tep je v celém těle stejný, daný srdcem. Ten pocit, že cítíte silněji tep v palci patří do kategorie cukání ve víčku, bezdůvodné pocení, svědění bez příčiny a pod. - prostě nervy. Chce to jenom soustředit se na něco jiného néž na pozorování sama sebe - všimněte si, že to přejde, když třeba zazvoní telefon ...
Je to strašné, několikrát se mi stalo, že jsem si lehl nějak s hlavou na bok a slyšel nin. 2x tak vyšší tepot v hlavě než běžný, jen to kmitalo. Byl jsem z toho paf a a pak to zahodil, klasika tep byl normál. Ale některé jevy vystraší...
Když máte takový strach, tak to řekněte lékaři. Ten Vás určitě prohlédne a změří tlak a tak dál. Co my tady můžeme dělat na dálku a ještě k tomu nejsme snad všichni lékaři. Abych neurazila nějakého lékaře mezi námi, který odpovídal. A ten zrychlený tep máte jenom v jednom palci u ruky, nebo v obou? A že zrovna v palci. To je divné. Za celý život jsem si nevšimla, že by mi tepala krev v palci. Pokud bych bych v něm tedy neměla nějaký zánět, třeba v nehtu. To se mi jednou stalo, ale věděla jsem, že to je od toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.