Nejste přihlášen/a.
fa RD topení byla vyplacena záloha na realizaci podlahového topení, která měla být zaúčtovaná po dokončení zakázky. Ovšem firma dílo nedokončila ani po opětovných urgencích. Proto jsem odstoupil od smlouvy a žádal vrácení zálohy. Problém je, že firma nijak nereaguje, telefony neberou, na maily neodpovídají a doporučené dopisy se vrací zpět. Poradí mi někdo, jak zálohu dostat zpátky?
Děkuji.
Co je na tom nejasného? Zálohu jsem zaplatil před započetím prací. Dílo nedokončili. Po asi dvouměšíčních urgencích, kdy nijak firma nereagovala, jsem písemně odstoupil od smlouvy a žádal vrácení zálohy. Firma skoro rok nijak nereguje..
Co je na tom nejasného? jako že to třeba udělali podle svých představ, ale vaše představy mohly být odlišné, jeden úhel pohledu a naprostý nedostatek infiormací nemůže k ničemu vést. Co není dokončeno? Topení nefunguje?
Proč se tady najde vždycky nějaký matlák co začne rozebírat něco na co jsem se neptal? Když tady píšu, že dílo nebylo dokončené tak tím myslím, že n e b y l o dokončené . Jinak by asi nebyl důvod odstoupit od smlouvy. Nebo Vám připadá, že kompletní realizace podlahového topení spočívá v tom, že položí trubky a zalijí je anhydridem? A Já se opravdu neptal, jestli mám právo žádat zálohu zpět, ale jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.