Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba kartou u ceske posty

Od: jolaos odpovědí: 9 změna:

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne platit balicek, dobirku u ceske posty dnes uz klasicky kartou. Omlouvam se za diakritiku blbne mi nehorazne klavesnice.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevecmoudry
hodnocení

0x

NENÍ ! Těžko uvěřit něčemu takovému v roce 2013, ale na poště zaplatíš cokoliv POUZE kartou poštovní spořitelny, jinou to nejde! Taky jsem koukal jak spadlej z višně...

hm*

Pravdu píše jezevec. :) Platit lze pouze kartou Poštovní spořitelny.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, u osobního předání nelze (třeba u PPL ano), u přepážky, pokud si jdete vyzvednout balík, přijímá pošta pouze platební karty Poštovní spořitelny (což ve 21. století moc nechápu).

doplněno 18.12.13 21:23:

Jezevec *palec*, taky mě tím pošta vytáčí... a nejen mě, včera se s nimi hádala paní kvůli tomu, že pošťačka zazvoní, počká tři vteřiny, hodí lístek a jde dál, každý fakt nemá čas běhat každý den na poštu...*zed*.

koudy*
hodnocení

0x

Pravdu nemáte nikdo z vás.Pošta přijímá už asi půl roku i platební karty ČSOB.Jen jsem musel na pobočce ČSOB kartu pro tyto platby aktivovat ;)

fisher

To je teda faakt pokrok, dokonce UŽ i ČSOB ... už půl roku ... a nutné aktivovat *ee*

martinaa*

Koudy, byla jsem poslední dobou vyzvedávat pár balíků a lidi se hodněkrát ptali, zda můžou platit kartou... odpověď paní vždycky zněla "jen kartou Poštovní spořitelny".*nevi* Tak se na to schválně zeptám, až zas půjdu "okolo".

hm*

Posledně jsem chtěl kartou na Poště platit, zeptal jsem se, jestli to jde (a vytáhl jesm kartu Poštovní spořitelny), paní koukla a řekla "jo, touhle jo, jinou ne". Ale Poštovní spořitelna patří ČSOB (je to snad její dceřiná společnost), tak bych docela i platbě kartami ČSOB věřil.

miklous*
hodnocení

0x
Nedávno to proběhlo i televizí. Tak se snad pošta "chytne za nos" a začne konečně lidem nabízet služby, které chtějí a nebude jim neustále vnucovat to, o co není zájem... O šikaně zaměstnanců nemluvě (ale to je na jinou diskuzi)

jolaos
hodnocení

Takže kartou pouze přímo na poště., ne při osobním převzetí. To jsou teda vážně zastaralé služby. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]