Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ebook jako zdroj přivýdělku?

Od: lookingfor odpovědí: 2 změna:

Jelikož se mi nedaří najít práce a jelikož jsem ze slohu byla nejlepší ze třídy, napadlo mě, zda by nešlo nějak vydělávat knihou na nějaké super téma. Chtěla jsem se tu prosím poradit, zda s tím nemá někdo zkušenosti. Hlavně, zda by se knížka dala umístit na internet nějak zadarmo a přesto by vydělávala. Na Facebook nebo kam? Sice ještě ani na Facebooku nejsem, nemám ani jakýsi svůj blog, ale to se člověk doučí, že. Základy PC a nějaké programy umím.

Šlo by e-knihou vydělávat i bez nějakých větších prvotních finančních investic? Díky MOC za tipy! ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Jistě že můžete psát, třeba do časopisů, aby se to napřed dostalo mezi lidi, na int ukázky, účast na soutěžích. Zadarmo a současně vydělávat? Nerozumím. Na napsání investice, tužka, papír, mozek, či počitadlo. Tož do toho!

xart*
hodnocení

0x

Napsanou knihu můžete zkusit prodat třeba na tomto serveru shopmybook.com/... ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]