Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontroluje někdo zda jsem student?

Od: blum odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda muzu na brigadu pouze s potvrzenim o studiu i kdyz uz nestuduji...zamestnavatel to nekam posila?. ci se to nejak kontroluje? nechci na pracak a mit brigadu jen za 4tisice. Doufám, že je to pochopitelné, jde mi o to, že se školou končím ale potvrzení o studiu mám až do září, tak jestli se to na tý brigade da nejak oblbnout aby za mě socialni a zdravotni platil porad stát

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nedá se to "oblbnout". Příště si před vložením dotazu pročtěte pravidla webu, abyste po nás nechtěl jejich porušování.

Škola Vás pravděpodobně od data ukončení studia odhlásí u zdravotní pojišťovny, tzn., že byste si od následujícího měsíce měl začít sám hradit zdravotní pojištění (od 1. 8. t. r. jde o 1.148 Kč měsíčně).

Zaměstnavatel samozřejmě musí nástup do zaměstnání hlásit.

pacourek*
hodnocení

0x

Na" brigadnické smlouvy" se platí pojistění až od určití částky..Potvrzení si zaměstnavatel archivuje pro případné kontroly a pokud nebude sedet zaměstnavatel se prohne a vy mužete jít i do vězení

hodnocení

0x

Beru to jako mladickou nerozvážnost. Ačkoliv je to pochopitelné, rychle na podobné nápady zapomeňte. Zcela jistě se to provalí - čím později, tím více vás to bude stát.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]