Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda muzu na brigadu pouze s potvrzenim o studiu i kdyz uz nestuduji...zamestnavatel to nekam posila?. ci se to nejak kontroluje? nechci na pracak a mit brigadu jen za 4tisice. Doufám, že je to pochopitelné, jde mi o to, že se školou končím ale potvrzení o studiu mám až do září, tak jestli se to na tý brigade da nejak oblbnout aby za mě socialni a zdravotni platil porad stát

2x
Nedá se to "oblbnout". Příště si před vložením dotazu pročtěte pravidla webu, abyste po nás nechtěl jejich porušování.
Škola Vás pravděpodobně od data ukončení studia odhlásí u zdravotní pojišťovny, tzn., že byste si od následujícího měsíce měl začít sám hradit zdravotní pojištění (od 1. 8. t. r. jde o 1.148 Kč měsíčně).
Zaměstnavatel samozřejmě musí nástup do zaměstnání hlásit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.