Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda muzu na brigadu pouze s potvrzenim o studiu i kdyz uz nestuduji...zamestnavatel to nekam posila?. ci se to nejak kontroluje? nechci na pracak a mit brigadu jen za 4tisice. Doufám, že je to pochopitelné, jde mi o to, že se školou končím ale potvrzení o studiu mám až do září, tak jestli se to na tý brigade da nejak oblbnout aby za mě socialni a zdravotni platil porad stát
Nedá se to "oblbnout". Příště si před vložením dotazu pročtěte pravidla webu, abyste po nás nechtěl jejich porušování.
Škola Vás pravděpodobně od data ukončení studia odhlásí u zdravotní pojišťovny, tzn., že byste si od následujícího měsíce měl začít sám hradit zdravotní pojištění (od 1. 8. t. r. jde o 1.148 Kč měsíčně).
Zaměstnavatel samozřejmě musí nástup do zaměstnání hlásit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.