Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnucovat se?

Od: radana* odpovědí: 6 změna:

Něco se asi děje s mým přítelem. Měl nějaké problémy v práci a s rodinou, ale stále jsme byli denně v kontaktu. Kvůli tomu jsme se pár dní neviděli a on se ani neměl k tomu, aby řekl, že se chce vidět. Minulé pondělí jsem mu napsala, že bych ho ráda viděla, jestli si udělá čas. Nepřišlo mi, že by projevil moc nadšení, druhý den mi ale napsal, že je doma a ať dorazím kdykoliv chci. Užili jsme si myslím den a druhý den ráno mi doprovodil cestu do práce, vše se zdálo být v pohodě, jako kdykoliv jindy ba naopak. Ale od té doby se neozval, jsem z toho zničená, ale podle těch posledních reakcí se zase nechci vnucovat a nahánět ho..nevím jestli třeba někoho nemá, nechápu o co jde a sžírá mi to zevnitř. Nemůžu jíst, spát, nemůžu nic, stále jen na něj myslím. Podle mě by měl mít potřebu mě vidět a být v kontaktu, pokud mě má rád. Nejsme žádní puberťáci - 24 a 30 a jsme spolu rok a čtvrt.
Minulý týden pro mě nebyl moc šťastný a potřebovala bych oporu a být s ním, ale ve chvíli, kdy on tu potřebu nemá, nvím, jestli ten vztah má vůbec smysl.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud spolu chodíte přes rok, pak si myslím, že není žádné vnucování, když mu zavoláte a zeptáte se ho přímo, co se děje a jestli si o tom nechce s Vámi narovinu promluvit. Pokud Vás to trápí, pak je rozhovor na místě. A pokud mu na Vás záleží, neměl by se rozhovoru vyhýbat...

hodnocení

1x

Bylo by nejlepší se ho při nejbližším setkání prostě zeptat. Na jasnou otázku by měla následovat jasná odpověď. Otázku položote ve smyslu změny v jeho chování. Hodně štěstí! *palec*

radana*
hodnocení

to já bych se ho chtěla i zeptat, ale to by jsme se nejdřív museli sejít a když se mi vůbec neozve, těžko ho přepadnu v práci nebo doma :(

hodnocení

1x

My chlapy to máme trochu jinak než ženské. Jsou chvíle kdybysme s vámi chtěli být ve dne v noci třeba týden v kuse a pak jsou dny, kdy vás týden nepotřebujeme a chceme svůj klid. Ale měl by vám to aspoň naznačit.

vlasatec*
hodnocení

0x
Ptáte se na nesprávném místě, musíte se zeptat jeho. třeba má moc starostí a prostě řeší jen to co hoří. my to fakt nemůžeme vědět zeptejte se jeho.

ivulenka*
hodnocení

0x

Možná se máte zbavit určité "závislosti", abyste si věřila, i když bude horší týden. kadeřnici zemřel manžel: aby ona se naučila soběstačnosti. Víte, život je souhrn zkušeností. Možná jste slyšela: "co tě nezabije, to tě posílí": a zpětně budete vděčná, že jste se jakoby spolehla víc na sebe, "pustila" ten vztah, jestli mi rozumíte: Když je muž řidič kamionu a je dlouho pryč, pak jsou si vzácnější, po té odluce. A tak i Váš vztah může být svým způsobem vzácnější, více si ho vychutnáte, když jste spolu. Třeba i tento pohled na celou situaci obohatí Vás a pak i partnera :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]