Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN,chtěla bych soukromě podnikat v chovatelství labradorů.,co proto musím udělat,co je potřeba?díky J
koupit pozemek, koupit plot a sloupky + postavit plot, zavést inženýrské sítě, sehnat si stavební projekt, sehnat si stavební povolení, sehnat si stavební firmu a stavební dozor, koupit si čistokrevné psy, raději víc fenek a míň psů, jezdit s nimi po výstavách a ty výstavy vyhrávat a tím zhodnocovat psy, předpokládám koupi krmení a misek na krmení a misek na vodu, šamponu a vitamínů, nechat fenky zabřeznout, nechat je porodit a vychovat štěňata a nejlépe je prodat do zahraničí, s tím souvisí si dát inzeráty na prodej psů na internet, doporučuji v angličtině, nebo němčině...jo, samozřejmně odvádět daně ze zisku, sociální a zdravotní pojištění nevyjímaje, to je tak asi tak ve zkratce vše...
Pokud nemáte špičkové hafiny.Nikdy na tom nemůžete vydělat.Ta cesta je dlouhá a než dosáhnete toho musíte do toho strašně moc peněz dát a mít toho hodně naštudovaného.Jinak se koukněte na stránky jak chovat Labradory atd...Já mám špičkové hafiny šampiony a štěnátka jsem měla jen 2krát před 7 lety a od té doby nic .
doplněno 01.04.09 20:25:Asi jedná z mála mám kvalitní a zdravá štěnátka a né každému je dám.Výstav jsem projezdila hodně a stejně vždy bylo předem určeno kdo vyhraje a i přesto jsem uspěla.Počkejte až štěnátka povyrostou a jak se jim bude dařit.Dnes kvalitní štěně koupíte za 25 tisíc,ale většinou tato štěnata už jsou rok až 2 roky zadaná.Když jsem měla štěnátka o proti všem chovatelům jsem měla dost nízkou cenu,ale štěnátka všechna pod dohledem až do ted.Záleží na Vás zda se do toho pustíte.Tam kde bydlím je i jedna z nejlepších a nejkvalitnějších stanic Labradorů v celé republice,tak pokud bych chtěla štěnátko vím,že dostanu kvalitní a zdravé.
Ahojky Marti,špičkové hafany nemám,jsou PP,´ted´máme štěnátka,taky jsem psala hromady dotazů,a je to úžasné,celý den se nezastavím,ale ta radost ze štěnátek to předčí.jsou nádherní,baví mě ta starost okolo nich.Tak jsem zkusila plácnout takový dotaz.Můžu vědět proč měli vaši labroušci jen 2x štěnátka,?J
Na nějaké výstavě jsme také byli,ale hned jsem to vzdala,protože jsem měla pocit,že vím kdo bude mezi prvními.,Samozřejmě p.Dočekalová.Pochopila jsem velice rychle,že tady nejsou šance,i když samozřejmě pejsky má pěkné.J
Nemyslím, že je to tak dopředu dané. Jednou jsem byla se svou psinou na výstavě. Stranou na veliké louce lítalo
6 středních černých kníračů. Páni, to byl pohled , jeden krásnější než druhý! Dokonce rozhodčí měla chvilku a jen pomlaskávala. Pak všichni nastoupili do kruhu a já se dověděla, že je to otec se syny z různých vrhů. Vypadali hodně stejně, hodně. Fakt kloni! Ale 5 z nich koukalo po všem okolo, jen tatík pouze na paní. Měla jsem pocit, že reaguje na pohyb obočím. Stavěl se do póz jako manekýn bez slyšitelných povelů. Byla to paráda, balet. Vůbec nebylo o čem mluvit. Jasně že vyhrál! A ostatní zuřili, že je to tak vždycky.
Jednoznačně zasloužil. Byla jsem ráda, že mám knírač malého
U labradorů bohužel to v posledních letech bylo,ale jak píšete ,že se pes sám vystavoval a vyhrál je super,ale pak jezdí po všech výstavách a nikdo nemá šanci.Pak toho psa uchovní a štěnata jsou nic moc.Má první fena byla ,tak střed a rodila nádherná štěnata.Dnes je vše o penězích a známostech bohužel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.