Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se omluvit?

Od: pepushka odpovědí: 5 změna:
Nedávno asi čtyři dny zpět jsem své nejlepší kamarádce a klukovi kterého miluju řekla spoustu špatných věcí... Řekla jsem že ten kluk (Dalibor) je konina od te holky (Nikol) a že jí poslouchá na slovo a taky jsem řekla že z nich budou feťáci a že jsou vybití... Pak se mě Nikol ptala co se mi stalo atd... A já ji řekla že se nechci dívat na to jak se oni dva ničí a že se nenechám stáhnout s nimi... Vše co jsem od nich měla jsem vyhodila na místě kam všichni často chodí... Dalibora jsem potkala a křičela jsem na něho že je hajzl a umí jen ničit, lhát a podvádět a on řekl že jsem děvka :( vím že mu na mě záleželo a Nikol taky ale já teď nevím jak se mám omluvit aby mi odpustily... Upozorňuji že mi nic neudělaly... :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekla bych to jednoduše. Omlouvám se za své nevhodné chování, neměla jsem zkrátka svůj den. A moc mne to mrzí. Mohli byste na to zapomenout a prominout mi to, prosím? Moc mne to mrzí, že jsem strkala noc do věcí, do kterých mi nic není..Uvědomuji si to a ráda bych vás požádala o to, abyste na to zapomněli a odpustili mi to...

vecernicek*
hodnocení

1x

tedy jde o kamarády, kteří fetují a ty s nima? Píšeš o feťácích a o tom, že vše,co jsi měla od nich, žes vyhodila, takže asi jo, co?

na tvém místě bych nevyhledávala kontakt. Napsala bych sms, že se omlouváš za svoje chování,ale že si stojíš za tím, že se nechceš koukat jak se ničí a nechat se stáhnout s nimi...

Doufám, že jsem tvůj příspěvěk pochopila správně

vlasatec*
hodnocení

0x
Řekni jim to přesně tak jak to citis.

janina*
hodnocení

0x

Můžu vědět kolik ti je?

pepushka
16.12.13 14:47
hodnocení

15

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]