Nejste přihlášen/a.
Dobrý den měla bych otazku? Muze nejak pravnik nebo socialka resit to,že moje dcerka vystartovala tak nejak sexulane po nevlastnim brachovi? M bychom to neresili ale msti se otec malyho atd muzu byt v klidu nebo to muze dopadnout nejak spatne? Děkuji za odpovedi
Ve školce mám odučeno několik desetiletí a tedy si troufnu říct, že děti znám. Vůbec si nedovedu představit, u pětiletých dětí "tak nějak sexuální vystartování". Snad přirozenou zvědavost, co kdo má v kalhotkách a ve slipech. Ale to by holčička koukla při hromadném čurání na záchodcích. Co tedy děvčátko udělalo? Jestliže dětské chování rozpatláte, nafouknete jen tím, že se podíváte na dětskou nevinnost očima dospělého, jakože podle sebe soudím tebe, naděláte nedozírné škody! Nechejte toho!
Jestli dělala něco zarážejícího, dělala to, protože to viděla v reálu nebo na fotkách, časopisech. Tak jak to je?!
Nepíšete, jak jsou staří.. pokud jsou malí, tak si to nedovedu představit a nebude se to řešit asi nijak..pokud jsou starší tak v pubertě nebo tak nějak, měla by jste promluvit hlavně s dcerou, se synem, zdali mu to bylo nepříjemné, protože to by polehčující okolnost určitě nebyla a pokud je dcera ještě bez občanky a syn taky, nebudou z toho snad žádné postihy, možná jen nějaké pokárání samozřejmě pro vás..
V tomto věku jsou první "sexuální" zkušenosti typu ukazování přirození a dávání si pusinek zcela normální. Jen idiot z toho bude dělat haló, jenže bohužel takovým idiotům vychází různí pseudoodbornící vstříct, chudáci dnešní děti.
Nepíšete, co se přesně stalo, ale snad z toho nebudou vyvozeny žádné důsledky. Při případném vysvětlování buďte klidná a nenechte se vykolejit. Myslí, že toto u sociálky nemá šanci uspět ( i když v ČR jeden nikdy neví).
5 let? Je to prostě přirozená dětská zvědavost,přece nebudeme jako ti ,,idioti,,v USA,kteří uložili domácí vězení 6-ti letému chlapečkovi,když spolužačce políbil ruku nebo na tvář?,teď přesně nevím.Prý ,,sexuální harašení,,! Je to směšné!
Jak já nenávidím rozvody, rozchody a podobně. To potom, moje děti a tvoje děti bijí naše děti. Hrůza, hrůzoucí a ještě do toho tahat pávníka a sociálku. To je to neodpovědé rodičovství. Jen si užívat sexu a pak každý čumí, jak puk... - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.