Nejste přihlášen/a.
11.10.2013 jsem si objednal na e-shopu zboží, bohužl mě neseděla velikost tak jsem vyplnil formulář na výměnu zboží a zboží poslal zpět. vyměné zboží mě přišlo zpět ( měnil jsem za jiný tip a cenu). e-shop vše vyměnil a zaslal mě zboží zpět. nyní mě přišel email že započítali jen cenu dobírky a zapoměli nafakturovat 200kč za zboží tak abych vše doplatil. Je možné po mě po dvou měsích požadovat peníze?
Byla bych také pro slušné jednání. Oni Vám vyhověli s výměnou a pokud nové zboží bylo skutečně dražší, je Vaše povinnost to uhradit.
Ano, trvalo delší dobu, než na to přišli, ale když si uvědomím, že to za mě pak musí zaplatit nějká fakturantka, byť to byla zřejmě její chyba a navíc teď před Vánoci, byla by mě hanba a zaplatila hned. A nemrskala se.
Před několika lety jsem v cestovní agentuře zamluvila a zaplatila dovolenou. Paní 2 malé děti počítala jako 1 dospělého, což šlo, ale zapomněla na to, že v autobuse musí mít i malý pasažér své místo. Měla jsem doplatit 2500 Kč. Vše už bylo vyřízené, smlouva podepsaná. Zeptala jsem se, co se stane, když to nedoplatím. Paní smutně řekla, že pak to zaplatí ona ze svého, protože tu smlouvu špatně postavila. Byla mě hrozná hanba, hned jsem doplatila, přece nepojedu na dovolenou, kterou mi někdo cizí zaplatí. I když to byla její chyba, ale stát se to může každému. A od té doby mám už několik let velice milou a příjemnou známou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.