Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jít k zubaři?

Od: tohokohobolizub odpovědí: 7 změna:

Ahoj, už od včerejška mě pobolívá zub, vždycky to tak hodinku pobolívá a pak to přestane. Mám si s tím jít k zubaři zítra nebo mám počkat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

3x

Není na co čekat, bude se to jen zhoršovat, hned jak budeš moct si tam zajdi. Neriskuj že tě přepadne urputná bolest na štědrý večer při rozbalování dárků

tohokohobolizub
hodnocení

No já mám právě strach, aby se mi tam "nevysmála", že k ní jdu, jen když mě trochu pobolívá zub.

plechacek*

Určitě se nevysměje. Něco je tam špatně, proto to pobolívá. I pro zubaře je jednodušší opravit mírný kaz než kaz kaz hluboký a rozsáhlý, neměj strach:)

hodnocení

0x

Ahoj. Zubařka se určitě nevysměje. Pokud zub pobolívá, je tam něco špatně a určitě je lepší zajít si k zubaři hned a nečekat, až bude bolest větší a k nevydržení. Takže na nic nečekat a šup tam, kde si s tím poradí a zbaví Vás potíží...Budete mít klid.

kami95
hodnocení

0x

Já nevím, jelikož jsem posera a srab, zubaře se bojím, tak bych asi počkala, ale aby to pak nebylo ještě horší..ale přece..zkus počkat..

hodnocení

0x

Ze zubaře taky radost nemám, ale ü gynekologa se cítím ještě nepříjemněji.

Moje zubařka končí v pátek 20. 12. a znovu začne až 6. 1. A takhle to má velká většina ordinací. Proto tam koukejte co nejdřív mazat, řekněte, že Vás to bolí, protože to Vás vzít musí. Jinak už těžko bude mít volné místo. Je to lepší, než pak o svátcích jezdit se zubem do nemocnice /třeba od nás je to 30 km, jinde blíž pohotovost není/ a taky platit 90 korun!

Tu chvíli to tam vydržíte a na Vánoce, až budete mlsat cukrovíčko, si ani nevzpomenete, že Vás nějaký zub bolel. Tak ať to dobře dopadne. Jsou horší věci, než zubař. Třeba rodit přirozenou cestou 1. dítě o váze 4,30 kg. To jsem zažila taky a mohu potvrdit, že toho zubaře bych snesla raději. Jaga.

jyri*
hodnocení

0x

Minulý rok jsem měl ten samí problém bohužel jsem ten typ člověka kterej k doktorum nechodí nejdriv pobolíval tak v poho pak začal docela bolet ale dalo se to snášet po týdnu sem málem musel v noci mlátit hlavou o zed bolelo to jak když mi v puse vrtají vrtačkou hrůza to byla nakonec sem zašel k doktorovi a byl to zánět dásně takže kdykoliv mě začne jen lehce pobolívaqt zub rychle letím k zubaři protože takovou bolest už nikdy nechci zažít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]