Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už od včerejška mě pobolívá zub, vždycky to tak hodinku pobolívá a pak to přestane. Mám si s tím jít k zubaři zítra nebo mám počkat?
Není na co čekat, bude se to jen zhoršovat, hned jak budeš moct si tam zajdi. Neriskuj že tě přepadne urputná bolest na štědrý večer při rozbalování dárků
No já mám právě strach, aby se mi tam "nevysmála", že k ní jdu, jen když mě trochu pobolívá zub.
Ze zubaře taky radost nemám, ale ü gynekologa se cítím ještě nepříjemněji.
Moje zubařka končí v pátek 20. 12. a znovu začne až 6. 1. A takhle to má velká většina ordinací. Proto tam koukejte co nejdřív mazat, řekněte, že Vás to bolí, protože to Vás vzít musí. Jinak už těžko bude mít volné místo. Je to lepší, než pak o svátcích jezdit se zubem do nemocnice /třeba od nás je to 30 km, jinde blíž pohotovost není/ a taky platit 90 korun!
Tu chvíli to tam vydržíte a na Vánoce, až budete mlsat cukrovíčko, si ani nevzpomenete, že Vás nějaký zub bolel. Tak ať to dobře dopadne. Jsou horší věci, než zubař. Třeba rodit přirozenou cestou 1. dítě o váze 4,30 kg. To jsem zažila taky a mohu potvrdit, že toho zubaře bych snesla raději. Jaga.
Minulý rok jsem měl ten samí problém bohužel jsem ten typ člověka kterej k doktorum nechodí nejdriv pobolíval tak v poho pak začal docela bolet ale dalo se to snášet po týdnu sem málem musel v noci mlátit hlavou o zed bolelo to jak když mi v puse vrtají vrtačkou hrůza to byla nakonec sem zašel k doktorovi a byl to zánět dásně takže kdykoliv mě začne jen lehce pobolívaqt zub rychle letím k zubaři protože takovou bolest už nikdy nechci zažít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.