Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat?

Od: manonka odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, můj přítel je dost hubený, a má hodně hubené nohy. A ikdyž toho sní hromady, nepřibere a nepřibere. Se štítnou žázou nic nemá, myslím.

Ráda bych věděla, po čem přibere? Jak to udělat?

Díky a pěknou neděli!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

A já bych zase rád ubral a také to nejde (snad hladovka...a co po ní), jsem prostě takový typ.

ukulele*

jsem na tom stejně, Bussi...

mike32*
hodnocení

1x

Nevím zda se Vám moje rada bude líbit, ale celkem zaručená taktika na přibrání jít po obědě či večeři na pár pivek ... a hlavně se častěji válet doma u počítače a nebo u TV ... :-D

hodnocení

0x

Je zdravý? Milujete ho? Tak co vymýšlíte?!

manonka
hodnocení

Ano, jde o to, že on by taky rád přibral. A taky neví jak...

ydal

Škoda, že nejdou dávat mínusové body... *bzum*

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, kolik je to hromady, co jí a jaké vytváří pohybové aktivity? Znal jsem jednu, která chtěla přibrat, ptala se mě a dělala zoufalou a že to hodně sní. Její hodně bylo půlka ledového salátu a malý bílý jogurt k obědu, k snídani malé jablko a pomerančová šťáva a k večeři minerálka s dvěma sucharama. Když jsem jí řekl, ať se nadlábne zmrzlinou, nebo pořádnou uzeninou, nebo vlašákem s rohlíkem, tak vytřeštila oči, že to je úplně jedovaté a nezdravé, jo a pořád jezdila na kole, nebo běhala, tvrdila, že ten pohyb prostě potřebuje...

manonka
hodnocení

Tak tenhle případ to určitě není. Je jako malej bagřík =D
Tak třeba ke snídani si dá několik rohlíků s vajčkama, nebo salámem... potom klidně ještě kuličky s mlíkem.. Pak tatranku, nebo něco sadkýho, mlsá po celý den..
K obědu spořádá klidně 10 knedlíků ke guláši, a předtim si dá ještě polívku. Všechno zapíjí limonádama.
Prostě a jednoduše řečeno, kdybych měla narvanou ledničku od spodu nahoru, tak to vyjí bez problému během dne. A když přibere za den to kilčo dvě... tak ráno už jsou zase pryč =)

ukulele*

tak buď dělá v kamenolomu, nebo ve fitku, nebo mě napadá ještě něco, hlavně v tom spojení že ráno je hubenej ! Nejlíp se přibírá s minimální tělesnou aktivitou všeho druhu ...

Prostě patří k lidem kteří můžou žrát o 106 a nepřiberou ani gram. Takových je X. Tak jako těch co si daj třeba jen něco víc kalorickýho a už je to na nich vidět. Proč to řešíte? Chcete mít hromotluka?

doplněno 15.12.13 12:13:

Já k nim taky patřím. Vždy mi říkali seš jak "lunt". Přitom mám nějakých 175/70. Ale se furt stejnej, ať jím víc nebo míň, furt mám těch cca 70.

daniell*
hodnocení

0x

já bych si mohl s vašim přítelem podat ruku ... jím pořád a jím rád ... teď hodně cukroví, polivečky, omáčky, masíčko nejlépe grilované, piju hlavně limonády a pořád jsem hubený a nezřídka zaslechnu že bych měl jíst více *haha* ... Mám prostě dobré spalování a plno lidí by bylo ochotných za něco takového zabíjet takže buďte ráda že je váš přítel jaký je.

manonka
hodnocení

Mě samozřejmě nevadí že je hubený a ani nepotřebuji hromotluka, chtěla jsem mu spíš pomoct splnit jeho ,,přání aby trochu přibral.. =) a pořád nevím jak na to.. =(
žádné pohybové aktivity nedělá...
ale to jeho spalování bych chtěla taky, na mě už začíná být vidět, že ráda mlsám.
prostě ženské a chlapi to mají jinak no =( =)

artik*

rozepište co za 3dny jedl ( každý den zvlášť ) . spoustu lidí mi řeklo, že si vezmou k obědu 10knedlíků a pak je to jen 1x týdně.

stirecek*
hodnocení

0x
Ono taky záleží na stravě. Po rohlíku se salámem nebo gulášem s deseti moc skákat nebude. Pokud buňka nedostane kvalitní stavební hmotu nemá z čeho růst. Když se bude nacpavat výše uvedeným, v lepším případě nepribere, v horším případě bude mít nadbytek hmoty uložené v tucich. Takže buďte ráda, ze se mu ty tuky neukládají, v opačném případě byste řešili, jak to shodit. Pokud člověk pojídá kvalitní stravu a dodržuje pravidelnost, váha se upraví sama. Člověk s nadváhou shodí, hubený zase přibere. V obojím případě jde o podvyzivu.

pomelo
hodnocení

0x

Snažit se jít příliš, dlouhodobě proti přirozenosti a metabolismu svého těla je pošetilost. Měl jsem podobný "problém". Měl jsem pocit, že jsem hubený a vlastně to tak v porovnání s většinou bylo. Vytvořil jsem si svůj jídelníček, nakoupil suplementy, pořídil činky a nářadí. Stálo to spousty dřiny, pravidelné dřiny ať už s jídlem nebo cvičením a vlastně to bylo o cvičení a přejídání. Výsledkem po roce bylo asi 15 kilo na sobě. Připadal jsem si jako velký "boss". Nosil jsem trika snad i v zimě. Necítil jsem se celkově ale stejně dobře. Ani po roce jsem si nezvykl na větší porce jídla a kila která jsem na sobě nosil, třebaže v podobě svalstva jsem cítil jako činku na zádech. Připadal jsem si nemotorně. Prostě nezžil jsem se ani s tou váhou. Když jsem nakonec nechtěně vyslechl "tajný" rozhovor dvou holek z níž jedné se líbila moje proměna a jedná preferovala stav pře mojím mini šílenstvím, pochopil jsem, že se vlastně jen huntuju proti své přirozenosti a nemám z toho naprosto nic objektivně a jednoznačně přínosného. Tehdy jsem se sám sobě hodně od srdce zasmál. Vybodl jsem se na to a od té doby jsem nikdy nic takového neřešil a ani bych neřešil. Je to jen takové bláhové porovnávání s kamarádama s hrdinama ve filmech a když si nakonec přečtete autobiografii o Jolie, tak zjistíte že má mindráky ze svých rtů... Všechno je to v hlavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]