Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak může přinést Ježíšek dálniční známku?

Od: zmatenka® odpovědí: 15 změna:

Dobý den, poraděnkové! Jste už naladěni na vánoce? Nemyslím úklid a pečení, ale náladově? Chci se vás zeptat, jestli nemáte nějaký nápad nebo vlastní zkušenost, jak vhodně a netradičně zabalit (?) - prostě darovat pod stromeček dálniční známku. Nebo třeba i peníze, dárkový poukaz a pod. Do normálního balíčku, třeba krabičky, se mi to nechce dávat. Chtěla bych něco originálního, zajímavého. Já vím, možností je určitě hromada, ale třeba napadne někoho něco, co nenapadlo dosud nikoho jiného - resp. není to veřejně známé. Těším se a jsem zvědavá na vaše tipy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, tu dálniční známku vůbec nebalte. Jenom k ní přikupte ještě nové auto a na jeho přední sklo ji nalepte. Potom můžete třeba říct, že je známka zakoupena v akci a to auto bylo k ní v ceně. Myslím, že to bude velmi originální předání dárku. Jinak se Vám omlouvám, že jsem si dovolil Vaši vážnou otázku zlehčit. Zdravím!

uska*
hodnocení

4x

Nevím, zda je to origoš, ale v loni jsem také podarovala dálniční známku.Ofotila jsem si jí, vytiskla na tvrdší papír a roztříhala jako pucle. Ježíšek sdělil, že originál dostane majitel až po poskládání kopie. Chvilku to trvalo neboť byly malinkaté dílky, zasmáli jsme se a z dárku byla radost.

olaf71*

dobrý nápad. já bych to viděl ale tak do deseti dílů, pak bych byl vzteklej a ještě bych vyhodil stromeček i s ježíškem z okna :-D

hodnocení

2x

Jednou jsem potřebovala darovat peníze. Poskládala jsem je pod sklo do rámečku jako obrázek tak, že byly vidět jen portréty osobností, vypadalo to super.

doplněno 15.12.13 19:37:

salonmaya.cz/...

Nějak v tomhle duchu, jenom nebyly vidět nominální hodnoty, ale tváře.

Jak může přinést Ježíšek dálniční známku?

hodnocení

2x

Něco takového :D

Jak může přinést Ježíšek dálniční známku? #2

hodnocení

1x

Mně by se líbila asi nejvíc situace z mého oblíbeného filmu Postřižiny. Schovat to někde na svém těle - líbilo by se mi na pozadí, pod kalhotky, nechat jen trošku vykukovat. A HLEDEJ! Přihořívá, přihořívá...

Ale asi by u toho neměly být děti. Ty už by se měly ze svých dárků těšit vedle v pokojíčku. Jaga.

ukulele*
15.12.13 22:40

Divoško !

hodnocení

Jé, to je bezva nápad, ale já ji chci věnovat synovi... Partnerovi balím kosmetiku a to by takový půvab asi nemělo :) . Ale díky za reakci.

Mně se hrozně líbí ty Matriošky...

alusska*
hodnocení

0x

Jako svatební dar jsem dala kytku v květináči, ja jejíž listy jsem zabalila bankovky chráněné celofánem. Prostě jsem z toho udělala takové bankovkovo-celofánové kornoutky přivázané k větvičkám květiny. Vypadalo to super a všem se to moc líbilo.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já jsem balila peníze podle knížky "Velká kniha dárků z peněz"jako rybičky - podobné ZDE.

ukulele*
hodnocení

0x

já bych jí zabalil do výstřihu, originální, naprosto přírodní ( doufám )

zabu
hodnocení

0x

Dá to sice trochu shánění, ale dobrý je "systém Matrjoška". jedna krabička v druhé. Když rozbalujete desátou, čím dál menší krabičku a v ní je jedenáctá a nevíte kolik jich ještě bude, stane se o to rozbalení napínavé. Ale nesmí nikdo okolo znát podrobnosti. Aby se nenašel nějaký škodič, který vykecá kolik těch krabiček ještě bude. Ale musí to dostat někdo, kdo fór ocení. Neurotikovi stačí třetí a hodí ji z okna.

hodnocení

Děkuji za váš čas a nápady. Při čtení odpovědí jsem se nejen poučila, ale i pobavila, rozhodně jsem vaše odpovědi nebrala jako zlehčování, Bene. Určitě využiju nápady od Inžinýrky, a nadchl mně i nápad Kolikokoli. Nejsem si ale jistá svými výtvarnými schopnostmi. :) Přeju všem, ať dárky zabalené jakýmkoliv způsobem udělají velikou radost dárcům i obdarovaným. Já v to budu doufat... Děkuji ještě jednou všem.

jerrysek*
hodnocení

0x
Co se týče bankovek, líbil se mi nápad s papírovou peněženkou: prozeny.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]