Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním romantickou muziku

Od: magdon® odpovědí: 11 změna:

Potřebuju typ na nějaké romantické, případně mírně relaxační orchestrálky, něco na způsob maláskova "Romantiského klavíru", "Piano Cascades", možná i "Vangelis"... Poraďte, prosím.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vis*
hodnocení

2x

Yanni - Almost a whisper, Camille Saint-Saëns - Aquarium...může být?

14.12.13 17:40
hodnocení

*palec* díky

horak*
hodnocení

2x
Richard Claydermandoplněno 14.12.13 16:29:

hodnocení

Díky i Vám *palec*

hodnocení

0x

To bude krásný romantický večer, jen tiše závidím. *:)*

Ale jinak, Magdone, Vy jste se nám parádně vybarvil, že byste snad před Vánoci malovali? *:D* Jaga.

hodnocení

Tak romantický večer zrovna nebude (aspoň ne dneska).

Já vím, kraslice se malujou až za pár měsíců, jen jsem zkoušel, co to udělá. A udělalo to to, že mě asi všichni vidíte strakatě, ale já se vidím furt jen černobíle! :(

doplněno 16.12.13 08:26:

Tak už se taky vydim strakatě :)

kilrah
14.12.13 17:50
hodnocení

0x

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si najít na YT skladby od interpreta Kitaro. Je to relaxační orchestrální hudba a je toho strašně moc, tak nemá význam dávat tady ukázku. Ale, doporučit to mohu.

Je to příjemné a snad i romantické. Zdravím!

lajla*
hodnocení

0x

zbožňuju španělskou kytaru!

hodnocení

0x

Odporucam : en.wikipedia.org/...

specialne od neho mam rad : "Any other name"je to nieco co dokaze aj rozplakat...

Alebo skus vyberovky KUSCHEL ROCK...koncilo to tusim az pri vol.22

de.wikipedia.org/...

pkr
hodnocení

0x

v levných knihách za 50 kč zmiňované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]