Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít na rande - větší soukromí, romantika

Od: marek7125 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

zítra máme s přítelkyní v plánu někam zajít.. Vypadá to na naši první větší pusu (francouzák,...) a rádi bychom zašli někam, kde je dobré posezení, větší klídek a tak.

Jsme z Brna. Přemýšlel jsem nad čajovnou nebo koktejlbarem? Myslíte že je to blbost. Jinak napadá vás ještě něco dalšího (nebýt zima, procházka na Špilberk a podobně vyhrává, bohužel, při takovém počasí je potřeba zajít někam do tepla abychom neumrzli :D ).

Děkuji moc za rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

citanek*
hodnocení

0x

Cajovna je dobra volba :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste se podívat, zda je v Brně francouzská restaurace. Tam můžete zajít na francouzské speciality, popít francouzské víno a nezapomeňte hovořit při konverzaci o Francii. Pokud je Vaše partnerka vnímavá, tak pochopí, kam to směřuje a Vy se dočkáte onoho vysněného polibku. Pravda, asi to bude trochu dražší polibek, než v té čajovně, ale zase to bude na úrovni. Ale, vážněji - je to vcelku jedno kam půjdete, pokud to prostředí bude přijatelné a bude tam něco k zahřátí. Ten polibek bude stejně až ta "třešnička na dortu" a v závěru posezení.

Tak hodně zdaru ve Vašem snažení. Zdravím!

agathexp*
hodnocení

0x
Mohu doporučit kavárnu Liberty, u Velkého Špalíčku. Nahoře je vzadu taková fajn pohovka a když chytnete málo lidí, tak je to super. V čajovně jsem byla jedné, ale tam mi soukromí nepřišlo nijak velké...
Každopádně bych pro první větší kontakt žádný vnitřní prostor nezvolila - nikde nebude úplné soukromí. Zkuste ten Špilberk, případně nějaký park (nebo jít k Petrovu? Tam se dá taky urvat lavička.). Jo, teplo není, ale kvůli něčemu takovýmu to chvilku vydržíte, ne? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]