Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi chtěl bych se zeptat nevíte o nějaké pánské peněžence černé barvy kožené která alespon rok vydrží? prosím zasílejte odkazy je to děs běz hrůza koupim peněženku z internetu za 700kč vydrží 2 měsíce pak sem na rychlo koupil záložní od vietnamců za 300 ta vydržela dokonce 3 mesice nějakou peněženku za peknou cenu co vydrží nic víc neschání zasílejte odkazy
Pritel ma 2 rok kozenou Hugo Boss,cca 3 tisice a zustane mu asi az do duchodu...Priplatit si a jid do toho,700 kc a 2 mesice?To jsou 4 penezky za 8 mesicu,to je cena penezky od huga.Nejlepsi je na tom ze je porad jak nova.Novou nemusie kupovat,najid si na internetu kdo prodava novou ale jako nevhodny dar za dobrou cenu.A predani osobne.Doporucuji neposilat penize predem.Hezky den.
No štířeček má pravdu, že je to jedno stejně se většina peněžek vyrábí v Číně i těch značkových. Já mám tady tuto: darkymh.cz/... zatím je v pořádku...
ta route 66 se mi zamlouvá celkem chtěl bych se zeptat nevíte jestli se tam vejde stará občanka?
Starou občanku jsem měl v přihrádkách pro papírové peníze(jinam se nevešla), ale ta nová se vešla do té nejmenší přihrádky, co v peněžence je(naproti přihrádce na drobné).
doplněno 14.12.13 14:12:Ještě jsem našel toto to taky vypadá dobře, vypadá to odolně, peněženky Wild: heureka.cz/...
Taky jsem kdysi hledal koženou peněženku a narazil jsem na tohle. Zkušenost, ani žádný výrobek nemám. tomaslinger.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.