Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem jsem snědla léky

Od: jita* odpovědí: 3 změna:

Omylem jsem snědla dva léky najednou.Vzala jsem si lexaurin a hned na to atarax a prednison na astma.bylo to omylem kolem poledne.Kolem poledne jsem měla vyšší tlak teď ho mám zas nízky 100/70 pak zas 80/70 jak dlouho učinkují tyto léky jsem hodně unavená spala bych jak malý dítě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Žádnou takovou zkušenost nemám, ale já bych zavolala na pohotovost a zeptala doktora, co slouží. Jinak nevím. - pt

ron*
hodnocení

2x

Vzala jste si léky na uklidnění, proto jste unavená. Doporučovala bych léky si chystat do lékovek, na každý den dávku, aby se Vám to nestalo znovu. Jděte se na chvilku projít na vzduch, pročistíte si hlavu. Potom se běžte prospat, ráno už Vám bude dobře. Jen si opravdu dejte pozor na dávkování léků.

hodnocení

1x

Není divu, že se Vám chce spát, když jste si vzala lexaurin a atarax zároveň. Oboje je na uklidnění. Takže se hezky prospíte, a budete ok... Ale pozor hlavně ne lexaurin, je návykový, tak to s ním nepřehánějte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]