Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat z Proficreditu přeplatek

Od: radulin* odpovědí: 5 změna:

Předčasně jsem Proficreditu splatila úvěr a podle smluvních podmínek jsou povinni vrátit přeplatek,o který jsem si musela písemně zažádat,ale nějak se k tomu nemají.Nemáte nějakou radu před tím,než na ně podám žalobu? Vyhrožovat lidem za sebemenší opoždění splátky jim jde tuze dobře,ale jim samotným dodržovat daná pravidla a plnit svoje závazky činí potíže.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

No manžel když také splatil předčasně púvěr u proficreditu (díky bohu) tak přeplatek vrátily až po uhrazení cca 3000 kč. Jsou to opravdu vydřiduši.

Ale vše bez problémů a včas. hned nabízeli další úvěr ale at si to strčí někam ...

radulin*
hodnocení

Ještě otázka na zuzee,po jak dlouhé době splácení Vám vrátili ty 3000kč?Nebo jste ještě museli ty 300 uhradit vy? Trošku jsem

to asi nepochopila.*nevi* Jinak další úvěr si opravdu mohou někam strčit,nechápou,že lidi jim to předčasně splácejí proto,aby se jich zbavili!

zuzee*

Manžel nejprve musel požádat o předčasné splacení úvěru (bylo to myslím formou doporučeného dopisu). Potom musel zaplatit zbytek úvěru a k tomu zaplatit poplatek 3000 Kč za předčasné splacení a teprve potom dostal přeplatek (myslím že do 14 dnů jsme to měli naúčtu) ,celé to vyřizování trvalo asi měsíc. Měli jsme strach abysme ty peníze ještě viděly.

Přesně tak - zaplatilyjsme to proo abysme se toho zbavily a můžou si to fakt strčit do pr...

radulin*
hodnocení

Tak to je opravdu síla,příště raději pod most,než si vzít půjčku u takových lichvářů,jenže naše zákony takovým nahrávají.Jo,právě mi ten přeplatek přišel,docela brzo,to jsem ani nečekala! Ale už o nich nechci ani slyšet!Ale děkuji za reakce a přeji všem,aby se dokázali vydřidušským firmám jako je Proficredit a podobně vyhnout. Krásný den,lidičky

dohnalova*
hodnocení

2x

mě to nák nebere že se předčasně splatí úvěr tak se platí pokuta 3000Kč a ještě se musí žádat o povolení že to chcete předčasně splatit no to je vyvřidušství vrchol všeho hrůza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]