Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Brácha nedávno přinesl z práce svítlinu. Špatný kontakt, propájel, jede dál. A moc si pochvaloval jak je šikovná. Tak jsem si říkal, že mu ji pořídím na vánoce. Ale zapomněl jsem se podívat na značku a hledám na netu už třetí den a žádnou podobnou nemůžu najít.
Tak snad někdo podle popisu bude vědět.
Tvar a velikost měla asi jako krabička cigaret, na největší stěně měla dvě vysoce svítivé LEDky a na jedné z nejmenších stran vypínač. Vzadu měla magnet. Byla modrá, ale na barvě nezáleží, to jen pro dokreslení vzhledu.
Barevně mi to přišlo jako Makita. Dvě modré barvy, červené vypínací tlač. Ale nic takového od Makity jsem nenašel.
Jako zdroj měla nejspíš Li-ion nebo Li-pol, protože při rozebrání bylo vidět nějaký plochý akumulátor. Ovšem nebylo vidět označení, nechtěli jsme ji moc rozebírat. Ale prý je nabitá za chvilku a vydrží svítit několik dní.
Tak snad se někdo chytí.
Do prčic Promone já vás mít po ruce, tak vám vlepím hubana
Já se s tím trápím tři dny a vy pět minut
Děkuju
doplněno 12.12.13 23:48: Promon: Když ta Slimlite svítí suprově s 450lux, tak si představte jak svítí ta Sun s 1200lux
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.