Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dílenská svítilna

Od: pepr® odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Brácha nedávno přinesl z práce svítlinu. Špatný kontakt, propájel, jede dál. A moc si pochvaloval jak je šikovná. Tak jsem si říkal, že mu ji pořídím na vánoce. Ale zapomněl jsem se podívat na značku a hledám na netu už třetí den a žádnou podobnou nemůžu najít.

Tak snad někdo podle popisu bude vědět.

Tvar a velikost měla asi jako krabička cigaret, na největší stěně měla dvě vysoce svítivé LEDky a na jedné z nejmenších stran vypínač. Vzadu měla magnet. Byla modrá, ale na barvě nezáleží, to jen pro dokreslení vzhledu.

Barevně mi to přišlo jako Makita. Dvě modré barvy, červené vypínací tlač. Ale nic takového od Makity jsem nenašel.

Jako zdroj měla nejspíš Li-ion nebo Li-pol, protože při rozebrání bylo vidět nějaký plochý akumulátor. Ovšem nebylo vidět označení, nechtěli jsme ji moc rozebírat. Ale prý je nabitá za chvilku a vydrží svítit několik dní.

Tak snad se někdo chytí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Že by Berner?

motocomponents.cz/...

hodnocení

Do prčic Promone já vás mít po ruce, tak vám vlepím hubana *pusa* *smich*

Já se s tím trápím tři dny a vy pět minut *palec*

Děkuju

doplněno 12.12.13 23:48:

Promon: Když ta Slimlite svítí suprově s 450lux, tak si představte jak svítí ta Sun s 1200lux :)

To je tak trošku náhoda, o víkendu jsem byl u známého servisáka a on má novou lampu od Bernera, taky mě docela zaujala - jenže on má typ Slimlite, ten má 10 diod a svítí suprově.

topbike.cz/...

aroff

Tak doslova a to jsem fak neopisoval *smich*

aroff
hodnocení

0x

že by Berner motocomponents.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]