Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kobra 11 10.12

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, teď hlavně prosím všechny kdo jsou blázni do kobry 11 v ůterý dávaly na fandovi díl kobry 11 bylo to o nějakém modním návrháři který pašoval v oblečení pilulky prosím nevíte někdo název dílu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějak mi ta odpověd nenaskočila,tak to zkusím ještě jednou. V ten den dávali víc dílů,tak nevím jaký myslíš,neviděl jsem to,ale podle novin uvidíš jaká to byla řada a jaký díl a tady to pak najdeš cs.wikipedia.org/...

hodnocení

No byla to řada 16 12 díl stáhnul jsem ho na internetu ale bylo to ůplně něco jiného nakonec jsem přes všechna zkoušení a prohledávání našel že ten díl se jmenuje poslední móda ale nikde neni ke stažení ani k shlédnutí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]