Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystavení dokladu v obchodě

Od: pedronik12 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Chci si koupit televizi a potřebuji aby doklad měl moje jméno. Máme problém rodině /exekuce/ a potřebuji doložit v případě zabavení věci že je moje. Jen nevím jestli mi takový doklad vystavi v každém obchodě supermarketu.

Děkuji za každou radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hmm, nevím, jestli v obchodě vystaví doklad na jméno, protože do tuším deseti tisíc stačí účtenka z pokladny, teprve od této částky je povinnost vystavovat doklady na jméno. na druhou stranu viděla jsem na některých účtenkách vyjetých z pokladny "hlavičku", do které se údaje o kupujícím doplnit daly.

jinak není třeba možnost objednat si přes internet a vyzvednout v obchodě? to pak bývá přiložený doklad i se jménem a adresou kupujícího.

buss
hodnocení

1x

Jednoduše, prostě o to požádejte v tom obchodě.

levlef*
hodnocení

0x

no, uctenka jako takova na vase jmeno znit nebude, zkuste pozadat o vystaveni prijmoveho dokladu, tam uz by nemel byt problem - jen ne kazdy obchod je k tomuto ochoten (protoze uctenka jest danovym dokladem a oni tak nejsou povinni vam vystavovat cokoli dalsiho).

kazdopadne, domluvte se na konkretni prodejne jake jsou moznosti.

monika1*
hodnocení

0x

Popř. plaťte kartou, která je na vaše jméno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]