Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chci si koupit televizi a potřebuji aby doklad měl moje jméno. Máme problém rodině /exekuce/ a potřebuji doložit v případě zabavení věci že je moje. Jen nevím jestli mi takový doklad vystavi v každém obchodě supermarketu.
Děkuji za každou radu
hmm, nevím, jestli v obchodě vystaví doklad na jméno, protože do tuším deseti tisíc stačí účtenka z pokladny, teprve od této částky je povinnost vystavovat doklady na jméno. na druhou stranu viděla jsem na některých účtenkách vyjetých z pokladny "hlavičku", do které se údaje o kupujícím doplnit daly.
jinak není třeba možnost objednat si přes internet a vyzvednout v obchodě? to pak bývá přiložený doklad i se jménem a adresou kupujícího.
no, uctenka jako takova na vase jmeno znit nebude, zkuste pozadat o vystaveni prijmoveho dokladu, tam uz by nemel byt problem - jen ne kazdy obchod je k tomuto ochoten (protoze uctenka jest danovym dokladem a oni tak nejsou povinni vam vystavovat cokoli dalsiho).
kazdopadne, domluvte se na konkretni prodejne jake jsou moznosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.