Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydírání Otcem

Od: skuhel77 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat , jak by jsme měl řešit problem s otcem .
Rodiče jsou v řizení rozvodu , jelikož otec dělá problémy psychicky šikanuje mou matku ,
vyhrožuje že k nám do bytu nastěhuje bezdomovce , atd ... ) , odřezal zámky na garážích a ukradl co se dalo ..
Garáze jsou psané jen na matku ale asi je nemůže přepsat na syna kterému je 18 let ..
Mamce volal že nás podřeže jak králíky , jednoho dne se opil a dělal bordel před vchodem vyhrožoval mi jestli mu neotevřu
tak že mě zabije a pak najednou že mě miluje je psychicky na dně ale asi neví co dělá moje matka je z toho
taky celá psychicky na dně , a když se opil tak šel k babičce kde byla matka s jejím přitelem a matku oslovoval hanlivými slovy až to matky přitel nevydržel a už šel po schodem matka ho rychle vystrčila otce z dveři jinak by ho přitel asi zabil ...
Dnes se to vyhrotilo tak že otec přišel s policií k nám do bytu vzal si všechny papíry a odnesl si půlku letiště ..

Jestli by tu byl nějaký šikovný právník mám email DiamondBoyCZE@email.cz

s poděkováním Skuhel77

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Takovéto problémy by se měly řešit asi jen s policií. Veškeré vyhrožování podřezáním, krádeže v bytech a ze SJM atd.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Tak z mého pohledu má řešení pět stupňů

1. Domluva nebo pokus o ni

2. Pohrůžka policií

3. Policie

4. Teleskopický obušek

5. Kulka

Hlavně pan otec nesmí nabýt dojmu, že se ho bojíte.

martinaa*

Osobně bych přeskočila bod 1. Domluva s takovýmto člověkem není možná, a pokud by mi někdo vyhrožoval podřezáním, tak ani nemám chuť se domlouvat. Policie, ihned a třeba každý týden, aby se něco hnulo. Otec pak může mít zákaz se přiblížit k tobě i matce.

ladinpraha*

Martino, souhlasím a doplním tě: bod 2. bych použil jenom jednou a soustředil se na bod 3. Body 4. a 5. bych vynechal, protože násilí málokdy něco vyřeší a kromě toho odporují pravidlům poradny.

kami95
hodnocení

0x