Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat , jak by jsme měl řešit problem s otcem .
Rodiče jsou v řizení rozvodu , jelikož otec dělá problémy psychicky šikanuje mou matku ,
vyhrožuje že k nám do bytu nastěhuje bezdomovce , atd ... ) , odřezal zámky na garážích a ukradl co se dalo ..
Garáze jsou psané jen na matku ale asi je nemůže přepsat na syna kterému je 18 let ..
Mamce volal že nás podřeže jak králíky , jednoho dne se opil a dělal bordel před vchodem vyhrožoval mi jestli mu neotevřu
tak že mě zabije a pak najednou že mě miluje je psychicky na dně ale asi neví co dělá moje matka je z toho
taky celá psychicky na dně , a když se opil tak šel k babičce kde byla matka s jejím přitelem a matku oslovoval hanlivými slovy až to matky přitel nevydržel a už šel po schodem matka ho rychle vystrčila otce z dveři jinak by ho přitel asi zabil ...
Dnes se to vyhrotilo tak že otec přišel s policií k nám do bytu vzal si všechny papíry a odnesl si půlku letiště ..
Jestli by tu byl nějaký šikovný právník mám email DiamondBoyCZE@email.cz
s poděkováním Skuhel77
Tak z mého pohledu má řešení pět stupňů
1. Domluva nebo pokus o ni
2. Pohrůžka policií
3. Policie
4. Teleskopický obušek
5. Kulka
Hlavně pan otec nesmí nabýt dojmu, že se ho bojíte.
Osobně bych přeskočila bod 1. Domluva s takovýmto člověkem není možná, a pokud by mi někdo vyhrožoval podřezáním, tak ani nemám chuť se domlouvat. Policie, ihned a třeba každý týden, aby se něco hnulo. Otec pak může mít zákaz se přiblížit k tobě i matce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.