Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Richard Hammond knihy

Od: 101522* odpovědí: 1 změna:

Sháním knihy od RICHARD HAMMOND

-On the edge, my story Richard Hammond

-As you do:Adventures with Evel, Oliver, and the Vice President of Botswana...

-Or is that just me?

hledala jsem na internetu, ale boužel se mi nadaří zjistit jestli je nějaká z těchto knih přeložena do češtiny, a jestli je vůbec možné v ČR je sehnat.

Nevíte to náhodou někdo?poradíte? díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den,

v češtině jsem knihy také nesehnala, pouze v originále. V knihkupectvích mi sdělili, že tyto knihy do češtiny vůbec přeloženy nebyly.Takže jsem je musela číst v originále, kromě Jak fungují auta, ta je v češtině, ale dovolím si přidat odkaz na stránku, kde knihy seženete : martinus.cz/... , mají tu všechny tituly o kterých zde píšete, některé nejsou skladem, ale to nebyly ani když jsem si je objednávala já, přesto přišly do měsíce:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]