Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poslední dobou mě hodně často po telefonu otravují vymahači od EOS KSI. Volají mi i několikrát denně a taky o víkendech a v hodně nevhodných časech např. ve 23hod večer nebo mě budí třeba už před 6hod ráno atd. Nejlepší na tom však je, že vůbec nikde a nikomu nic nedlužím což jsem už jim také několikrát dokazoval a oni mi přesto pořád volají a to z různých telefonních čísel pevných linek a mobilů. Navíc ještě o sobě tvrdí, že jsou exekutoři a když prý nezaplatím, takže mi přijedou zabavit majetek a tak podobně. Někde jsem četl, že je to protiprávní když se například vymahačská firma vydává za exekutory a přitom na to nemá vůbec právo a já navíc ani nejsem dlužníkem! Zvažuji o trestním oznámení na policii ČR. Myslíte si že to má smysl a zbavím se jich tak. Díky za odpovědi. Brůna
Určitě jsem čistý, ještě čistší než ten sníh. Problém je v tom, že jeden kamarád mi kdysi vyprávěl, že k němu přišel tenkrát domů i do zaměstnání jakýsi jejich "inspektor" a všude ho prezentoval jako dlužníka, který nechce platit. Dokonce prý obcházel i sousedy v okolí a vylepoval všude letáky s jeho jménem jako neplatič. Jednalo se tenkrát o firmu Profi credit, která pohledávku prodala EOS KSI i přestože jim už dávno nic nedlužil. Nechtěl bych totiž skončit stejně jako on. Po telefonu je lehce odbudu a jak tady už psali ostatní. Jde jen o to aby mi někde zbytečně nevytvářeli ostudu když vůbec a vůbec za nic nemůžu. Právě proto si myslím, že udáním na policii bych tomu mohl předejít.
zvednout telefon a oni se nějak představí, vy jim oznamne že jsou hovory nadále monitorováný pro případné pozdější využítí a kdyby dál něco říkaly že dlužíte a vydávali se za exetury apod. zeptejte se ná jméno a příjméní volajícího a oznamnte že celý hovor bude podán na policii jako obtěžování, a tak bude také dále řešen a zavěste . Pokud znovu zavolají učiňte tak jak jste řekl. (Ještě lépe pokud máte Smartphone "chytrý telefon" stáhněte si aplikaci pro záznam hovorů a hovory nahrávejte)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.