Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční besídka na pracovišti

Od: fam odpovědí: 8 změna:

Co si myslíte o podobné oslavě: Přišel E-mail od manažera, že se bude slavit a kdy. Vedoucí nechala nastoupit "referendum" a určila: děvčata upečou 5 kachen, knedlík se koupí, zelí bude červené...Není to taková antioslava? Jednohubky bych tvořila a spíš malé přátelské posezení...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

V tu ránu bych měl po ruce tisíc výmluv, proč se bohužel téhle "oslavy" nemůžu zúčastnit.

hodnocení

1x

To tak bývá, že manažer dá nějaké dobré strategické rozhodnutí a nějaký "pilný blbec" na nižším stupni to posehe. Už třeba proto, že prakticky v každém kolektivu, ve kterém jsem v poslední době pracoval, byl aspoň jeden vegetarián (tím reaguju na tu kachnu :) ).

Podle mých zkušeností je nejlepší pozvat lidi do nějakého slušnějšího podniku a nechat každého, ať si objedná a baví, jak chce (v rámci nějakých mantinelů).

hodnocení

0x
Dobry den:)Reknu vam na rovinu,to se mne moc nelibi:(My delavame besidku kazdym rokem,a to ve stylu:nekdo prinese cukrovi,dalsi slane dobrutky,chlebicky,oblozene talire,vinko,pivko,tvrdy alkohol...Vzdy pekne,a jidlo vzdy jeste zbyde:)

hodnocení

0x

Antioslava urcite ne, proc? Jidlo se hodi.

Ovsem byt tima devcatama, tak to milou pani vedouci necham uvarit sam.

buss
hodnocení

0x

Takové akce společné nadirigované jsem neměl rád, jsou tam nahnaní i ti, se kterýma se nepeče a co tam s nimi, s pazgřivci. Vytvoří se skupinky s různými zájmy i názory na ostatní. Taky se tomu říká stmelení...

xixi*
hodnocení

0x

Dát si kachnu, knedlí a zelí, tak se akorát odvalím někde na stranu a na zábavu nemám náladu. To je trochu moc.

Já letos poprvé dělám pro zaměstnance vánoční sezení. Mám deset zaměstnanců plus dva brigádníky a dva externí pracovníky. Probrali jsme to spolu, jak by si to představovali. A tak se sejdeme v jedné místní hospůdce mého kamaráda. Každý si může objednat večeři dle svého výběru, pivo, víno a nealko. Chlebíčky, jednohubky atd si rozdělili mezi sebe, každý přinese něco. V hospůdce je kulečník, šipky, malý parket. Očekávám, že zábava bude fajn a nenucená, ve firmě se všichni známe a vycházíme spolu. Doufám, že k atmosféře přispěje i obálka s mimořádnou prémií :D

fam
hodnocení

Návrh posezení někde mimo zavrhl prý sám pan manažer. O obálkách taky nic :-. Ať vám ta atmosféra vyjde

kami95
hodnocení

0x

Já bych se taky vymluvila a nešla..spíš by mě zajímalo, jestli děvčatům práci a materiál někdo proplatí? Zrovna levné to nebude..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]