Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
letos plánujeme dovolenou na Ibize s partou mladých lidí. Něco málo jsme si již zjišťovali a jednou jsme našli, že nejvíce to žije v oblasti Playa den Bossa, potom jsme zase našli, že to žije více v Sant Antoni a nakonec, že hlavně v Eivisse. Chceme si vybrat hotel v co nejvíce rušné lokalitě, kde jsou bary, diskotéky, beach party atd. Poradí někdo? Nebo se podělí o své zkušenosti a zážitky?
Zdááááár,
Hustý...Ibiza...skvělá volba. Byl jsem tam letos po druhé a rozhodli se s kamošema z toho udělat tradici. Poprvé s manželkou a to ti řeknu já vůl se mlátil do hlavy tahat dříví do lesa. No každopádně doporučuju Sant Antoni, Eivissa mi přpadala taková nudnější, počkat to zase ne, klidnější taková historičtější atd, prostě na chození po památkách o.k. V San Antoni neuvidíš staršího člověka já nevim nad 40 nebo rodinku s dětma za celej týden. Pařby furt, u bazíku, u moře prostě pecka, hotel jsem vybíral podle nedoporučení na internetu, to nedoporučení myslim jako: Příliš hlučný, moc lidí, hlasitá hudba atd, takže pro nás uplně optimální hotýlek a taky že jo. 2-3 hvězdy, jídlo britský skvělý, all inklusive taky super, jmenuje se PISCIS PARK, šestipatrový obrovský doupě neřesti. Místo tak pro 800lidí takže fakt živo a to pořád, pro pařmeny paráda páč nemusíš při cestě z pařby na hotel předstírat že jsi o.k. Samý mladý lidi, ženský, panejo a z 90procent briti. Ale pozor...skvělý lidi, žádný koukání na nás jako na ukrajince nebo tak nějak a když chlastaj tak v klidu, jako bordel jo to jo ale žádný agrese jako třeba co se děje tady,..nebo v sakra malým měřítku. Ten all inklusiv fakt doporučuju, zas tolik navíc nestojí a fakt se vrátí. Pivko taky gut. No když tak písní kdybych mohl ještě něco povědět. Fakt skvělá volba...gratuluju a závidim, jel bych zas...hned...
Tyjo moc děkuju za info Hodně si pomohl, budem volit Sant Antoni a ten hotel, co doporučuješ potom taky určitě skouknu... měli jsme v plánu taky hladat podobným stylem :D - hlasitá hudba, příliš hlučný apod. Ještě jednou dík
Myslim si, že to bude povedená dovolená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.