Nejste přihlášen/a.
Nechápu z toho dotazu vůbec nic ... vyvolal dluhy? - jako se vyvolávaj duchové nebo jak se dluhy vyvolávaj? Pak teda píšete, že o to nejde - tak proč to vůbec píšete?
Kamarád odcizil majetek a pak to shodil na ní a pak pokračujete, že nevíte zda to na ní shodil nebo se přiznal či udal nebo co vlastně udělal ...
Poté začnete plácat úplné nesmysle o nějakém dokazování věcí a svědcích ...
No bud to píšete v nějakém alkoholovém oparu a myšlenky Vám v hlavě přeskakují jak blechy na psovi a nebo jsem prostě natvrdlej ... prominte, ale opravdu nevím co vlastně po nás chcete vědět ...
Nezlob se lumpe,ale to co píšeš podle mně nemá ani hlavu,ani patu! 30 k? To si děláš srandu,né?
To je dobře, že to dobře dopadlo.
Jen bych se chtěl pozastavit nad vyčíslením hodnoty pěněz. Za mých mladých let bylo kilo stokoruna, a 30kilo se neříkalo, říkalo se tři tácy. Uznávám že to bylo nelogické, ale bylo to tak. Kdy došlo ke změně na přepony SI nevím.
Zkrátka, my ve věku 19ti let používáme zkratky k
1000kč = 1k
10000kč = 1kk
1000000kč = 1kkk
1 000 000 000 = 1M
Takto jsem to myslel, takže se tedy omlouvám těm, kteří to špatně pochopili
Už to nebudeme řešit dobře? Zkrátka takto to používáme my mladí v "facebookové" stránce, a tedy se omlouvám že jsem napsal k a ne celou sumu
Tak předně existuje presumpce nevinny. takže orgány činné v trestním řízení musejí dokázat tvé ex trestnou činnost bez ohledu na to, co kdo kde a kdy vypověděl. Pokud má tvá ex nějakou smlouvu o půjčce (neověřenou), tak s ní opravdu moc nezazáří, ideální by bylo toho dlužníka přimět k podepsání směnky nebo uznání dluhu a to pak předhodit soudu v civilním řízení.
Píšu 50 k ,myslím půl mega? Nevím,proč to mám číst vícekrát,vždy mi stačí číst jen jednou a chápu,takže jdu číst raději jiné příspěvky.
50 k je 50 tisíc, půl mega je 0,5 M - viz přípony kilo, mega, giga - to je učivo základní školy
Kdyby to mělo trochu logiky... když o nic nejde, nepiš. Kde ten kamarád odcizil ten majetek, komu? Ona mohla se k němu dostat? Kdo jí co bude dokazovat? Je předvolaná, či se chce dostavit sama? Dokazuje policie.
doplněno 10.12.13 09:58:Nicméně na kamaráda bude podána hromadná trestní žaloba.
A kolik vás na té hromadě je, zatím jedna, + možná ty.
Zdroj: poradte.cz/...No tak vyvolání dluhů není přesný termín, kdyby bylo dostal do dluhů, půjčil si a nevrátil, tak to vypadá jako by to bylo nějakou jinou mocí, přes někoho.
V pořádku, sice jsem to psal velice srozumitelně, nevadi. Nicméně na kamaráda bude podána hromadná trestní žaloba.
Ne, mýlíš se. Nenapsal jsi to velice srozumitelně, jen jsi to napsal, tak jak se Ty vyjadřuješ, ale málokdo tomu tady rozuměl. Já stále nevím, co to je vyvolat dluhy. Mám sice podezření, že si ta holčina půjčila peníze, které mu následně dala, ale přeci není tak hloupá, aby to udělala, takže to bude asi něco jiného. A s tím jak píšeš o té krádeži, tak to je také takové nedávající smysl. Buď jsou důkazy, že to ukradl on a nebo nejsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.