Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakoupit dárky na internetu?

Od: letitbe* odpovědí: 6 změna:
Zdravím všechny,
blíží se nám svátky klidu, míru a obžerství a já si samozdřejmě nechal shánění dárků na poslední chvíli. A tak mě napadlo: co takhle je sehnat na netu? A tudíš se chci zeptat, nevíte náhodou na české síti o více obchodech typu mall.cz, tzn. kde by se dalo sehnat zboží všeho druhu? Dík
LTB

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Na netu sháním 90% dárků, ať je to třeba aukro.cz, bastard.cz nebo sportisimo.cz, fashion-arena.cz, megadarky.cz apod. Ceny jsou lepší, než v obchodě, a není mi líto platit poštovné když vím, že jsem na bundě pro přítele ušetřila litr a ještě mu můžu koupit vrtulník.:)

doplněno 10.12.13 13:11:

Babkazov, z netu kupuju už roky a sice je třeba pečlivě vybírat a hledat, ale mnoho obchodů garantuje dodání do Vánoc ještě ve čtvrtek. Momentálně jsem v neděli objednala balíček, včera odeslali a dnes ho mám u sebe - obchod má právě onu garanci.:)

jm*
09.12.13 20:19
hodnocení

1x

Aukro

daniell*
hodnocení

1x

najeď na Heureka.cz - je tam vše.

hodnocení

0x

Asi mají všichni pravdu, ale já se bojím, že už teď je ta poslední chvíle, které jste se obával. Do Štědrého dne je 14 dní. Mezi tím jsou nějaké víkendy. A vás, kteří si na poslední chvíli vzpomněli, je obrovské množství. Budete trnout, zda dárek příjde včas. ;)

zepe*
hodnocení

0x

něco mají i zde bez poštovného :) postovnezdarma.cz/...

lvicek*
hodnocení

0x

ahojky,

ja mam dobrou zkusenost treba s triko4u.cz - maji tam fajn vtipny tricka a mikiny, a zvlast kamosum nebo sportovcum jsme se vzdy trefila do vkusu. Eshopy celkove do nejakyho 16. garantuji dodani do Vanoc, tak kdyz budes rychlej, urcite stihnes :) no a kdyby ne, tak darkovy certifikaty na cokoli sezenes i 24. prosince :)

PS: jesm na tom stejne :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]