Nejste přihlášen/a.
Kup si sprej Bioparox. Doporučené dávkování vynásob třemi. Za dva dny budeš jako rybička. Konzultováno s kamarádem lékařem, odzkoušeno. Funguje.
Máte štěstí, že vám pomohl, ale mě Bioparox zklamal. Stříkala jsem si to, jak blázen a bylo mi hůř a hůř místo líp a líp. Nejenže stojí 200 Kč, ale má ještě nedobrou chuť a navíc mi spíš uškodil než pomohl. Toť má zkušenost. Patřím do té menšiny pacientů, kterým nepomohl.
V říjnu jsem měla to samé, co vy. Nakonec po 14 dnech jsem byla na ORL a doktorka mi řekla, že jsem antibiotika neměla vůbec dostat, protože to snižuje imunitu a měsíc po dobrání ji budu mít sníženou. Vám se to asi vrátilo, stejně jako mě. Já mám teda mandle venku, takže to byly virózy a rovnou tři za sebou. Bioparox jsem měla na začátku také, ale pomohl mi jen na pár dní a pak se to hezky a hodně rozjelo a bylo mi ještě hůř. Nedoporučuju ho. A na chuť je hnusný.
Bioparox jsem včera nasadil a je pěkně hnusný a uvidíme. Ještě jsem zkoušel zábaly krku a kloktání slané vody. Osobně si myslím, že jsou bakterie ve mě už imunní proti antibiotikům a proto mi ani nezabrali.
Včera jsem vyčetl na internetu cibuli s medem, tak jsem to dnes zkoušel. Mandle jsou stále zarudlé a nateklé, ale už tak moc nebolí, nyní bolí jen při polykání.
Zdravím, babička přítele, takto bývalá doktorka, má doma od firmy Just jakýsi nálev z 31 bylin, zde jsem našla odkaz zbozi-kosmetika.cz/....
Je to pálka, ale pokud bolí přítele nebo někoho od něj v krku, spěchá k babičce, která mu touto směsí krk vytře (namočená vata namotaná na špejli). Hnus fialovej, ale opravdu to pomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.