Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi trapné to někomu říkat, tak se svěřím takto...
Zamilovala jsem se do kluka, který je o 5 let mladší. Je mi 17, jemu 12. Ale on je naprosto úžasný. Jen je prostě malý. Co mám dělat? Mám počkat až dospěje? Dalších třeba 5 let? Má to cenu? Neni to bláznovství? A nemá s tím někdo z vás taky zkušenost?
Vím, že kluci dospívají déle, proto mi ten rozdíl přijde ještě extrémnější. Vypadám vedle něj jako jeho starší ségra. To mám na něj zapomenout?
Když vlastní zkušenost, tak vlastní zkušenost. Když mi bylo 18, tak jemu bylo 14, ale strašně se mi líbil a líbí do dneška. Chodit jsem s ním začala, když mu bylo 20. O Vánocích to bude 9, co jsme spolu, máme téměř tříleté dítě. Musela jsem si na něj dlouho počkat, ale lepšího chlapa bych těžko hledala.
taky mě to potkalo. Byl sice jen o 2,5 roku mladší, ale rozdíl byl vidět. Zatímco ty jsi už za pubertou, on do ní teprve jde, a až z něj bude puberťák, bude to takový rozdíl, že to nevydržíš. Připadala bys si vedle něj moc chytrá, a to nedělá holce dobře. A taky si myslím,že bys tak dlouho čekat nevydržela. Taky musím zdůraznit to, že možná bys to ty vydržela, ale v těch 20ti bys byla skutečně zralá na dlouhodobý vztah, zatímco on v 15 by byl ten mladý klučina, co si chce jen užívat, případně mít holku pár měsíců, ale rozhodně by si chtěl vyzkoušet víc vztahů, získat zkušenosti. Doporučuji Ti to samé, zkoušej, co je pro tebe dobré, ale jinde, on je moc mladý
Co očekáváš, že ti tady někdo závratného řekne nebo poradí? Stanou se mnohem méně pravděpodobné věci než tohle. Nikdo scénář tvého žívota nezná, ten si píšeš především ty sama. Pokud na něm budeš vážně "ujetá" tak si na něj prostě počkáš a věřím, že ho klofneš. Pokud je to jen tvůj rozmar, taky na to máš ještě věk - tak to pomine.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.