Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omdlévání - jít k doktorovi?

Od: sandin* odpovědí: 6 změna:

V pátek jsem ve škole tak napůl omdlela. Motala se mi hlava, viděla jsem dvojmo a slova napsaná na sešitě mi absolutně nedávaly smysl. Když jsem psala esemesku, tak jsem zaměňovala písmena.. Celý den mě hrozně bolela hlava a nebyla jsem schopná jít k lékaři. Hned druhý den ráno mi ale bylo dobře. Myslíte si, že bych měla zajít k doktorovi? Víte nechci totiž být za blbce, kdyby to nic nebylo.. Ale bojím se, že by se to třeba mohlo opakovat. Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ve Vašem věku to sice není pravděpodobné, ale takhle se projevuje mozková mrtvice.

doplněno 09.12.13 18:59:

Wamp - ono je lepší třeba zbytečně postrašit, než tvrdit, že o nic nejde. Třeba jo, třeba ne. Ale podcenění takové věci se nemusí vyplatit. Zvlášť, když může jít o život.

doplněno 09.12.13 19:01:

Rozhodně bych nečekal, jestli se to bude opakovat. Taky by to mohlo být naposled.

zepe*
hodnocení

0x

ale ono to něco bylo! takže bych neváhal a šel bych muže se to opakovat v situaci co bude životu nebezpečná a nebo to muze byt zacatek neceho!

stejne vam to poradi kazdy :)

hodnocení

0x

To je vždycky sázka do loterie. Může to být změna tlaku a momentální indispozice a zároveň to může být první příznak nebezpečné choroby. Já bych počkal až by se mi to stalo v krátké době podruhé, ale vám doporučím běžte k doktorovi. Přinejmenším vám změří tlak.

hodnocení

0x

Zdravotní potíže se nemají podceňovat. Ale pokud se to stalo v pátek a dnes je pondělí, neplašila bych. Brala bych to jen jako chvilkovou slabost. Příčin mohlo být několik, třeba nedostatečný pitný režim, nebo i vydýchaný vzduch... Pokud se cítíš dobře, pak k doktorovi běžet není nutné. Ale nejsem lékař, takže jestli chceš mít jistotu, že jsi v pořádku, doktorem nic nezkazíš a budeš třeba klidnější. Někdy se toto stává i lidem, kteří mívají potíže s tlakem...Ale bez vyšetření toto zde nikdo nezjistí. Je to Tvé zdraví, záleží tedy na Tobě, jak se celkově cítíš atd...

hodnocení

0x

Takhle se chová migrena *plac* *zed* *plac*

hodnocení

0x

Pokud se máš alespoň trošku ráda,okamžitě sypej k lékaři!Nechápu tyto postoje*bzum*

doplněno 09.12.13 18:48:

Magdon:*palec*Přesně to mám na mysli,ale nechtěla jsem to říci přímo:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]