Nejste přihlášen/a.
Když je Zima, tak vzít holku ven nemůžu ..jaké varianty a nápady radíte?
PS: Rad není nikdy málo.
V zime je nejlepsi si zalezt pod teplou perinu a sdilet vzajemne teplo.
Pokud je tepla stale malo, je potreba se pod perinou hybat a tim se zahrat.
ZdravímNenapsala jste,kolik je vaší dceři let,což je velice důležitý aspekt.Přesto,vzpomeňte si na svá malá léta,co jste dělala?Seděla doma za okny?To jistě ne,že?
Sáňky,lyže,boby,koulovačky,sněhuláky,to všechno k zimě patří.Pokud nechcete do zimy jako takové,tak s ní běžte do bazénu-plavání je přece žůžo
Také s ní můžete chodit do různých kroužků-existují přece domy dětí a mládeže,tam je toho kvantum...
Pardón
U nás ve měste jsou teď před Vánoci trhy a tam se dá vydržet dlouho. To ale nevím, jestli u Vás máte. :D Kino, restaurace, kavárna to je taková klasika. Já ráda chodím do čajovny, je to tam pohodlné a s vodní dýmkou tam dokážeme vydržet i pár hodin. :D Samozřejmě si nemusíte hned dávat dýmku, priorita je samozřejmě čaj. A také tam OBVYKLE mají spoustu her, třeba takové člověče je fakt sranda, když to berete s rezervou. :D Pak samozřejmě muzea, hvězdárny, koncerty, divadla.. Bohužel nevím, co obvykle rád děláte, už vidím nějakého svého kamaráda, jak se mnou jde do divadla! :D Ale někdo třeba chodí jenom tam. :D Já osobně mám stejně nejraději hokej. :D Teď mě ještě napadl bowling.. Ale říkám, nevím, co máte rádi ani jeden..
Už je to dávno, ale připadá mi to jako předevčírem. Se svojí první láskou jsme rozhodně doma neseděli ani v zimě. Tehdy mi počasí určitě nevadilo. Výlety a procházky v zasněženém lese mají nenapodobitelné kouzlo. Dodnes si například živě si pamatuju dlouhý polibek pod deštníkem na dolní vyhlídce nad Macochou. A taky její krásně mokrý kožíšek s pardálím vzorem, i to jak strašně ale krásně studil. Pokud prší a je bahno, dají se najít obory a parky se zpevněnými cestami. Nebo procházky po starém městě (i když to už dneska ztratilo to kouzlo, tehdy bylo na ulicích v dešti liduprázdno). Samozřejmě čajovny, kavárny, vinárny, kino...
...A taky její krásně mokrý kožíšek s pardálím vzorem...
Radsi si ani nepredstavuju, co si tim myslel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.