Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde randit v zimě?

Od: poos odpovědí: 11 změna:

Když je Zima, tak vzít holku ven nemůžu ..jaké varianty a nápady radíte? :)

PS: Rad není nikdy málo.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V zime je nejlepsi si zalezt pod teplou perinu a sdilet vzajemne teplo.

Pokud je tepla stale malo, je potreba se pod perinou hybat a tim se zahrat.

hodnocení

0x

Bruslení (lední), kino, restaurace a podopbě

hodnocení

0x
V obchodním centru, nakupovat nutně nemusíte. I v občerstvení se dá na hodku ztvrdnout :)

hodnocení

0x

Zdravím:)Nenapsala jste,kolik je vaší dceři let,což je velice důležitý aspekt.Přesto,vzpomeňte si na svá malá léta,co jste dělala?Seděla doma za okny?To jistě ne,že?:-DSáňky,lyže,boby,koulovačky,sněhuláky,to všechno k zimě patří.Pokud nechcete do zimy jako takové,tak s ní běžte do bazénu-plavání je přece žůžo:)Také s ní můžete chodit do různých kroužků-existují přece domy dětí a mládeže,tam je toho kvantum...

doplněno 10.12.13 17:54:

Pardón*hi*

kami95

Nejde o dceru :D ale o přítelkyni na rande :D pokud nemůžete chodit k sobě navzájem domů, tak jedině nějaké procházky, restaurace, kino..

sandin*
hodnocení

0x

U nás ve měste jsou teď před Vánoci trhy a tam se dá vydržet dlouho. To ale nevím, jestli u Vás máte. :D Kino, restaurace, kavárna to je taková klasika. Já ráda chodím do čajovny, je to tam pohodlné a s vodní dýmkou tam dokážeme vydržet i pár hodin. :D Samozřejmě si nemusíte hned dávat dýmku, priorita je samozřejmě čaj. A také tam OBVYKLE mají spoustu her, třeba takové člověče je fakt sranda, když to berete s rezervou. :D Pak samozřejmě muzea, hvězdárny, koncerty, divadla.. Bohužel nevím, co obvykle rád děláte, už vidím nějakého svého kamaráda, jak se mnou jde do divadla! :D Ale někdo třeba chodí jenom tam. :D Já osobně mám stejně nejraději hokej. :D Teď mě ještě napadl bowling.. Ale říkám, nevím, co máte rádi ani jeden..

joolie*
hodnocení

0x

tak ono je v zimě těžký to, že se nedá v podstatě nikam jít bez peněz. :( potom je opravdu nejlepší zůstat doma, ale udělat to zajímavé. Buď hrát hry, nebo koukat na filmy ;) k tomu si můžete třeba něco společně uvařit, to by mohlo být zajímavé a třeba i intimní :D

hodnocení

0x

Už je to dávno, ale připadá mi to jako předevčírem. Se svojí první láskou jsme rozhodně doma neseděli ani v zimě. Tehdy mi počasí určitě nevadilo. Výlety a procházky v zasněženém lese mají nenapodobitelné kouzlo. Dodnes si například živě si pamatuju dlouhý polibek pod deštníkem na dolní vyhlídce nad Macochou. A taky její krásně mokrý kožíšek s pardálím vzorem, i to jak strašně ale krásně studil. Pokud prší a je bahno, dají se najít obory a parky se zpevněnými cestami. Nebo procházky po starém městě (i když to už dneska ztratilo to kouzlo, tehdy bylo na ulicích v dešti liduprázdno). Samozřejmě čajovny, kavárny, vinárny, kino...

...A taky její krásně mokrý kožíšek s pardálím vzorem...

Radsi si ani nepredstavuju, co si tim myslel...*frajer*

To si klidně představ. Venku bylo pár stupňů nad nulou, pršelo... asi bych jí npřiměl k odložení toho vrchního kožešinového kabátu. Ta kožešina vespod zůstala pěkně v teple :D

iz*
hodnocení

0x

Proč by v zimě nebylo možné jít ven? Jen zaměníte letní aktivity za zimní: běžky, brusle, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]