Nejste přihlášen/a.
Ahojky, moc se mi líbí jedna holka, už jsme byli venku i na různých akcích..ale od jejího kamaráda vím, že se nemůže rozhodnout jestli by se mnou chodila nebo ne(konkrétně taky řekla že mám tak 3/4 šanci)
Chci se proto zeptat co mám dělat? ..dokázat jí že za to stojím..vyčkávat..nebo něco jiného?
Předem moc děkuji za rady
Ahoj, no být tebou bych jí někam pozvala a přinesla kytku (to na holky prostě platí). Nezapomeň na úsměv. Buď pozorný, tím myslím, že když ji třeba vezmeš do čajovny, pomoz jí s kabátem/bundou, podrž dveře, dávej jí přednost - divila bych se, kdyby to neocenila. Pro takového kluka má každá holka slabost. A hlavně jí naslouchej - nemel jen o svých zálibách, je to sice chvíli zajímavé, ale časem to můřže být pořádná otrava. A nevychloubej se - nelíbí se mi, když ze sebe kluci dělají něco, co nejsou. A když se už dostanete do stádia, kdy bude jasné, že jste spolu, vezmi ji za ruku. Buď na ni hrdý a dávej to najevo.
Přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.