Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neví jestli mě chce - co dělat?

Od: loum odpovědí: 7 změna:

Ahojky, moc se mi líbí jedna holka, už jsme byli venku i na různých akcích..ale od jejího kamaráda vím, že se nemůže rozhodnout jestli by se mnou chodila nebo ne(konkrétně taky řekla že mám tak 3/4 šanci)

Chci se proto zeptat co mám dělat? :) ..dokázat jí že za to stojím..vyčkávat..nebo něco jiného?

Předem moc děkuji za rady :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

3/4 je sice málo, ale protože to vypráskala kamarádovi, můžeš to brát jako vzkaz. Tak se podle toho zařiď, asi na tebe čeká...

loum
hodnocení

Díky za radu. :) jenom nevím jestli jako vzkaz to brát můžu, protože to z ní tahal, ona by mu to sama asi jen tak neřekla

kami95
hodnocení

0x

Udělej nějaký krok a gesto, třeba kytku jí kup nebo něco a uvidíš, jak zareaguje..

jitka*
hodnocení

0x

Ahoj, no být tebou bych jí někam pozvala a přinesla kytku (to na holky prostě platí). Nezapomeň na úsměv. Buď pozorný, tím myslím, že když ji třeba vezmeš do čajovny, pomoz jí s kabátem/bundou, podrž dveře, dávej jí přednost - divila bych se, kdyby to neocenila. Pro takového kluka má každá holka slabost. A hlavně jí naslouchej - nemel jen o svých zálibách, je to sice chvíli zajímavé, ale časem to můřže být pořádná otrava. A nevychloubej se - nelíbí se mi, když ze sebe kluci dělají něco, co nejsou. A když se už dostanete do stádia, kdy bude jasné, že jste spolu, vezmi ji za ruku. Buď na ni hrdý a dávej to najevo.

Přeji hodně štěstí. :)

pna
hodnocení

Radíš mu dobře, ale jak chudák pozná že jsou "spolu"?

iz*

Proč si odpovídáš sám (je takový problém zachovat původní nick)? Neboj se, až "budete spolu", nepřehlédneš to ...

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Co máš dělat? Poslat jí do p******. Vážně chceš chodit s někým, kdo tvoje šance na vztah vyjadřuje před kamarádem jako kurz v sázkový kanceláři? OMG...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]