Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám jít trhat 2 zuby nahoře nevim teď jestli to sou trojky nebo čtverky:/ bolí to trhání zubů moc? strašně se toho bojím
( a potom budu nosit rovnátka, protože mám trojky zuby jakokdyby uplně nahoře na dásních
jak dlouho asi trvá než mi ty zuby slezou dolů a budu je mít normálně dole?
já se strašně bojim
(
Kvůli rovnátkům mi trahli 4 zuby, dnes to není vůbec poznat, bolelo to vždycky jen večer po vytržení. amotné trhání nebolí, dostaneš umrtvující injekci. A neboooj Myslím, že se jedná o čtyřky, tedy docela nepotřebné zuby. Trojky by ti, dle mého názoru, netrhali, protože to jsou ještě špičáky.
A rovnátka jsem nosila dva roky.
doplněno 08.12.13 21:59:"trhali", "samotné"
doplněno 08.12.13 22:13:Dva roky napevno, pak půl roku nasazovací (prvně na celý den, pak už jen na noc).
Neboj se, ty krásné zuby za to fakt stojí.
Umrtvovací injekci dostaneš, ale počítej se tím, že to bude stejně bolet a až umrtvovací látka nebude účinkovat, tak to bude bolet ještě víc. Nejvíc bolí asi vytrhávání OSMIČEK, to jsou ty zuby co máš úplně vzadu, mě trhali 2osmičky, dostal jsem dvojitou dávku umrtvovací injekce trhání BOLELO JAKO ČERT a až přestala účinkovat umrtvovací injekce, tak to bolelo strašně moc, musel jsem brát Ibuprofen v tý plastový nádobě jinak bych ani neusnul a bolelo to ještě asi 2-3 týdny. Každopádně až ti zubař píchne umrtvovací injekci a řekne, že to nebude bolet je to tak 50/50, že to bolet nebude.
Toto byl nejspíš problém tzv. suchého lůžka. Je to poměrně běžné. Je zbytečné se trápit. Měla jste zajít s bolestí k zubaři.Dáseň by vyplnil vstřebatelnou látkou,která nahradí rozpadlou krevní sraženinu a zub nebolí. Tento zákrok hradí plně pojiš´tovna a lze opakovat. Většinou však stačí jedna výplň té dásně. Dobré je pak toto ošetřovat nahříváním Infra lampy apod..
A když trhají moudráky to je akce Dodnes nezapomenu, jak můj zubař cvičil na hrazdě (kleštích) a mladá sestrička mě X minut objímala kolem krku
.
Nebolí.Dostaneš injekci.Zubař chvíli počka,pak zub nejdříve rozkýve a pak vyjme. Je to chvílka,pokud nemáš nějaké zahnuté kořínky apod...to ale zubař vidí na snímku,takže bys nešel k němu,ale poslal by tě rovnou na chíru.Jinak během zákroku necítíš žádnou bolest. Bolest přijde případně až přestane působitn anestetikum(lokální umrtvení). I tu však zubař akutně řeší,pokud je silná.U osmyček například bývá po jejich vytržení bolest častá z důvodu tzv. suchého lůžka,t.j. krevní sraženina,která měla zůstat v ráně a podpořit růst kosti se rozpadne a rána pak bolí v podstatě podobně jako bolavý zub. Pokud to někdo vydrží,dáseň se normálně zhojí i tak,ale není nutné takto zbytečně trpět.Staší zavolat zubaři a ten místo krevní sraženiny vloží speciální látku,která se pomalu vstřebává a plní tak fci té sraženiny,takže se dáseň hojí bez bolesti.Tento zákrok trvá minutku a jdete zase dom. Znovu opakuji,to samotné trhání je chvilka a vůbec nebolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.