Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ocb balička

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám kovovou baličku ocb dělám to podle návodu na krabičce ale bohužel když mi vyjede cigareta je moc povolená nevíte někdo co s tím

děkuju všem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezebelll*
hodnocení

0x

Jakou máte baličku? Tu kovovou zavírací nebo jen ty dva válečky? Záleží jak je silný filtr a kolik se nacpe tabáku. My máme tu zavírací,kupujem filtry 8mm a super...ale chtělo to trochu cviku :)

doplněno 08.12.13 19:10:

jo ted vidim,že kovovou baličku...

doplněno 08.12.13 19:16:

My to vykoumali podle videa. Jinak dole,kde je ten žlábek v plátnu,je kovová lištička,z boku z káždé strany je v dirkách.Vedle té dirky by měla být ještě jedna volná. My jsme to přendali do ní a balí se super s filtrama 8mm. A víc tabáku... :)

doplněno 08.12.13 19:18:

hodnocení

Děkuju za odpovědi, mám ale jeden problém po delším čase docela dobrý balení nějak jsem to přežil ale když balím tak to plátno nedrží žlábek pořád jakoby se narovnává nevíte jak to uděla jiak já balím 6 filtry

ff*

Ukazováčkem přitlačte platýnko k válečku a tabák dávejte druhou rukou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]