Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na opary?

Od: anonym* odpovědí: 10 změna:

Je pravda,že cibule pomáhá na opary?

Můžete napsat i jiné účinné pomůcky x) Děkuji moc x)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Tinktura z Echinacei, dále lipstick z konopí na rty.

juvla*

mě pomáhá Zovirax.

jabraka*
hodnocení

0x

Už je to tu zase.Opary jsou zlá věc.Dokonce pro někoho i nebezpečná.Ale už se tu o nich několikrát mluvilo.4tětě i starší příspěvky,Milí návštěvníci.

No a k věci.Já s úspěchem používám dlouhá léta Ungentum acidi borici. - Borová mast 3 % .V lékárně za asi 15 Kč.

JABRAKA

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Používám s úspěchem mastičku Acyclostad GALMED (sežene se volně v lékárně). Pokud podchytíte opar v začátku působí 100%. Ale i když už opar propukne udržuje ho v přijatelných mezích.

sarysek*
hodnocení

0x

Když mi naskočí opar, tak si ho na noc namažu zubní pastou a ráno je po něm.

dohnalova*
hodnocení

0x

dobrý den velmi účinná je mastička HERPESIN krém 2g je dražší asi 90 Kč ale velmi účinná volně prodejná v lékárně vřele doporučuji

jitka2*
hodnocení

0x

Mně se na nejen na opary, ale i na různá drobná poranění osvědčila aloe, uštípnu kousek, rožříznu ho a přiložím na postižené místo. Používám ho na téměř na všechno a pomáhá mi. Vyzkoušejte, třeba pomůže i Vám.

bberi*
hodnocení

0x

Odvar z tymiánu,zamrazit do kostek,ty pak přikládat na postižené místo ..super,pomáhá

tigrine*
hodnocení

0x

Ahoj, jedině Zovirax... Jakmile jen místečko malinko svědí, hned namazat a opar "nevyraší" nos ho pořád u sebe...

Mám s ním nejlepší zkušenosti.:)

liska*
hodnocení

0x

*palec*když cítím že budu mít opar tak přikládám led zabalený do plátýnka jak dlouho vydržím (trochu to bolí) a pak se neudělá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]