Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dáváte děti do dětských kouktů? Potřebovala bych pokoupit ještě nějaké dárky, babička je nemocná, tak nemám žádné hlídání. Vím, že kamarádky dávají děti do dětských koutků i když jdou normálně po nákupech a dětem to nevadí, ale ještě jsem tam dcerku nikdy nedala. Prosím, kdyžtak o zkušenosti s koukty v pražských nákupních centrech. A nemáte někdo zkušenost s Monkey´s Gym?
Moje vnučka pobývala v dětských koutcích sem,tam od roku a půl,když si dcera potřebovala v klidu nakoupit.Vždy se jí tam tak líbilo,že byl problém ji odsud vůbec dostat! :--)) Malé děti potřebují kontakt se stejně starými vrstevníky,zvlášť,když vyrůstají jako jedináčci mezi samými dospělými.Lépe si tak zvyknou na kolektiv dětí a později ve školce a škole nebudou mít problém s komunikací.Nezaregistrovali jsme,že kvůli tomu více marodila.
Tak to mi řekněte, o jaké koutky se jedná, protože v nákupních centrech znám jen ty, kde berou děti až od tří let, takže je nevyužívám, protože to synovi ještě není. Navíc pro dítě mladší tří let musí být k dispozici dětská sestra a v koutcích v nákupních centrech nejsou kvalifikované pracovnice, natož dětské sestry. Chvíli tam dělala i moje kamarádka, která má vystudovanou hotelovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.