Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné ubytování v Praze

Od: maaka odpovědí: 4 změna:

Prosím poraďte levné ubytování v Praze do 35O,-Kč. Potřebuji přespat jednu noc v Praze, chtěl bych pokoj s příslušenstvím. Máte někdo dobrou zkušenost? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vakr
hodnocení

0x

V tomto penzionu jsem byl na začátku ledna 2010 nebo 2009.

pensionbeta.cz/...

Stál mě 350+50kč snídaně, byl jsem tam dva dny.

Bylo to jedno ze dvou nejlevnějších ubytování v té lokalitě. Druhé bylo za stejnou cenu na studentských kolejích... vypadající jak kasárny... neee děkuji.

Spokojený jsem byl jen kvůli ceně. Ze zadu penzionu, vede středně vytížená železniční trať, zepředu jezdí tramvaje a nad hlavou jezdí metro (které jako jediné nejde slyšet) hehe

Ale rád na to vzpomínám, líbilo se mi tam. Ale v Praze bych bydlet nechtěl hehe, já mám rád klid a pohodu venkova.

majsterjoe*

Je konec roku 2013 a obavam se ze ceny jsou jiz nekde jinde.

maaka
hodnocení

Ano, máte pravdu, cena je už opravdu o dost vyšší!

fam
hodnocení

0x

Hostely:

1. sir Tobys, Dělnická 24, P.7 (199.-)

2. Czech Inn, Francouzská 76, P. 2 (221.-)

Jinak spíš nad 500.-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]