Nejste přihlášen/a.
Já to zase vidím, tak, že jsou to normální lidé, reagují, uvažují jako kterýkoliv z nás. Johanesburg je daleko, je to z mých daní, nikdo se mne neptal. Jak nám pomohli? Ostatně známého čecha tam máme, né? Ten na tom režimu vydělal.
No, myslím, že daleko blíže pravdě je Jethro. Já vnímám Mandelu úplně stejně jako třeba bratry Mašíny, kterým se dostává vyznamenání a aureoly bojovníků za světlé zítřky, přičemž to byli prachsprostí vrazi.
Jiná věc je, že to Rusnokovi ujelo, čímž porušil dekórum, ale řekl bych, že naše sněmovna už zažila daleko horší prohřešky proti slušnému chování.
Mě nejvíc ohromuje ta míra šmíráctví TV, která se neštítí zveřejnit ve jménu sledpovanosti cokoliv. Opravdu cokoliv. Uvědomujete si, že veřejný problém se z toho nestal tím vyřčením, ale tím zveřejněním. Opravdu se musíme kdokoliv bát toho, že nás někdo natočí, i na hajzlu jak si uprdneme? Vám připadá takové jednání TV morální? Mě ne.
Na jedné straně máte pravdu.Šmírování je hnusné, s tím souhlasím, ale přece jenom, neměli by nás reprezentovat lidi, kteří se dokážou bavit slušně a kultivovaně a je to pro ně přirozené, a ne jako každý "obyčejný" člověk? Vybrali jsme si snad ty nejlepší z nejlepších, ne poslední blbce. (Nebo... že by?)
Veřejný problém se totiž z toho nestal, ten trvá, byl tu i před zveřejněním, jenom jakoby o něm nikdo nevěděl. Ale burani ve vládě jsou problémem sami o sobě, ať se o tom ví nebo ne. Veřejnost je prostě s takovou vládou tam, kde se cítil být pan Rusnok v případě, že bude muset být odvezen speciálem, který tak velkoryse zaplatí pan Picek, na pohřeb N.M., když nepojede Miloš.
doplněno 07.12.13 19:07:Všimněte si, že neřeším, zda jet nebo nejet na pohřeb N.M. Jen to, jak se projevuje představitel státu.
doplněno 07.12.13 19:10:Domnívám se, že panu Pickovi ani na zlomek vteřiny nepřišlo na mysl, že by to snad platil ze svého. To, že to zaplatí ON, znamenalo s největší pravděpodobností STÁT. Vždyť tak se chová celá vláda už spoustu let, to není nic nového.
Kdybych si ja v praci takhle poustel hubu na spacir, hned me vyhodi. Oni jsou placeni z mych dani a v parlamentu kecaji jako nekde u piva. Zaplatil bych jim obema jednosmernou letenku, pokud by tam na beton zustali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.