Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit jak na chození s holkou

Od: vrtulnicek5 odpovědí: 5 změna:

Potřebuju poradit jak mám sbalit holku a pak co dělat kdyby se to povedlo co se dělá při chození.Mám 15 let a 2 roky jsem do ni poradne zamilovany, ale nevim jak ji to rict.Ja chodim do devitky do acka, ona chodi do becka. A když už by se mi to povedlo nějak navázat kontakt tak co obsahuje chození, co se při tom dělá atd. Opravdu je to ostuda že v devitce nic o tom nevim ale proste pred tim jsem kazdy den cely ucil tak jsem nemel na nic jineho cas. Opravdu byl bych rád kdyby se mi dostaly nějaké odpovědi.

Díky předem za odpovědi!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co se dela pri chozeni? Chodi se. Proto se tomu rika chozeni.

Chodi se treba do parku, do Zoo, na rozhlednu, na diskoteku, na pivo, na vino, na lodicky, na limonadu, na plovarnu, do McDonalds, do kina, do divadla, na sport, na zabavu. Proste spolu travite cas u toho, co vas oba bude bavit, poznavate toho druheho, poznavate jeho zaliby, jeho konicky, seznamujete se s jeho zivotem, podporujeteho, obcas koupis nejakou kyticku, prineses ji maly darek, venujes ji pozornost, chodite spolu do cukrarny, za tvyma i za jejima kamaradama a tak dale a tak podobne.

Neboj e toho. To pujde samo.

A jak ji zbalit? V 15 bych ji nezval zrovna na veceri, ale do kina, na zmrzlinu, nebo ji pozvi proste jen tak odpoledne ven a az bude prilezitost, tak ji rekni, ze se Ti uz dlouho moc libi...

xsisi*
hodnocení

1x

Zkus jí někam pozvat, na něakou večeři nebo jen tak na procházku. Třeba při procházce až si budete povídat tak se ji třeba nenápadně dotkni nebo ji vem za ruku. Ale pozor aby si to neuspěchal.

doplněno 30.03.09 14:04:

* nějakou

zikjasa*
hodnocení

1x

Vyvaruj se takových témat jako,že jací kluci se Jí líbí?Nebo PC odborností,to holky moc nezajímá.Jiskry a jiskření mezi oběma by mohlo s příchodem jara zabodovat,na jarní strunu to nalad,že máš dobrý pocit když Ji po takové tuhé zimě potkáváš a zda se taky asi nemohla dočkat zda něco pěkného nezažije tedkom.Pochvala vkusných hadříků co má Ona na sobě to zabere.

danulka*
hodnocení

1x

Poradila bych ti si ji nejprve trochu oťuknout, ať víš, na čem jsi, jestli má o tebe taky trochu zájem. Zkus se na ni třeba na chodbě mile usmát, říct jí ahoj a její reakce ti může dát vědět, jak je na tom ona. Když se na tebe taky mile usměje, je to fajn a když ji znovu potkáš, tak s ní můžeš zkusit prohodit pár slov, zeptat se jí, jestli už viděla ten super nový film a jestli by ho nechtěla vidět třeba s tebou a pozvi ji do kina. Nebo ji pozvi na nějakou sportovní akci, do cukrárny nebo jinam. Dobré je třeba, když půjdeš s přáteli na bowling a mimochodem se jí zeptáš, jestli by se k vám nechtěla přidat, že ji tam rád uvidíš ;) Pak na schůzce buď milý, uvolněný a hlavně se po ní nesápej hned pod stolem.

daimonblack*
hodnocení

0x

Tak nejdřív by si měl vědět, jesik o tebe má vůbec nějaký zájem, třeba se s ní nějak bavit, pokud uvidíš, že moc rozhovor s tebou ji nezajímá tak bych tomu šance nedával, ovšem když se chce tak je možný všechno ;),,, můžeš ji někam zkusit pozvat, ale nenápadně nesmí to vypadat jako, že s ní něco chceš mít, potom se s ní zkus bavit, nenápadně zjišťuj co má rádá, ale musíš být velice opatrný aby si se neprozradil, nebav se s ní o PC ani o hrách, prostě to je nezajímavý a hlavně ne o počasí :-D :-D :-D a neříkej ji vtipy, ty můžeš jedině použít když je vhodná situace aby ji to rozesmálo,,, hej to ani prostě nejde poradit, každý má svůj styl :-D :-D :-D mě holky chcou já s tímdle problém nemám ;) a nebo prostě jak si ji oťukneš tak di k ní a začni ji vášnivě líbat :-D ale hádám že to neumíš :-D :-D :-D zkus si najít nějaký odkazy jak líbat znám supr videjko, ale nwm kde už jsem ho viděl,,, každopádně hodně štěstí ;) ;) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]