Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíče od mého bytu jako dárek?

Od: bettys odpovědí: 9 změna:

Dobrý páteční večer,

napadlo mě, že bych příteli dala klíče od bytu jako jeden z dárků k Vánocům. Nevím jestli je to dobrej nápad, aby si nemyslel, že očekávám to samé od něj. Já nechci jeho klíče, jen bych byla ráda, kdyby měl ty mé a mohl přijít kdykoliv by on chtěl. Jsme spolu rok, ale je to složitější vztah, takže spíš jako kdybysme spolu byli teprve 4 měsíce. Co si o tom myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi Vás zklamu, ale z Vašeho stručného vyjádření cítím, že je to rozhodnutí poněkud ukvapené a je dost pravděpodobné, že by ste svého rozhodnutí mohla časem litovat. Dárek je to sice působivý, ale nedoporučuji jej realizovat. Pokud ano, vzpomeňte si na mou radu a ozvěte se. Toť můj názor.

iz*
hodnocení

1x

Ani mně to nepřijde jako rozumný nápad. Zbytečně budete svého přítele tlačit někam, kam on ještě nechce.

uska*
hodnocení

1x

Mne by klíče potěšily. Pokud by se přítel začal cukat a nebo nevěděl co a jak, tak dodejte - to je i pro případ kdybych si zabouchla dveře, u tebe bude rezervní klíč.

hodnocení

0x

Podle mě je to bezvadnej nápad. Je to takové otevření se a projev důvěry. Pro mě by to bylo úžasný dárek!

Já bych s tím nespěchal. Přesně jak píše strejc !

aquarius*
hodnocení

0x

Myslím si, že pokud to pochopí jako gesto ve smyslu "věřím ti" apod., tak bych byl potěšen.

Ale já osobně bych ten klíček asi prakticky nikdy nevyužil, pokud bych u tebe nebyl nastěhovaný :) A na klíče bych si ho dal jen, abys veděla, že mi to není fuk a vážím si toho gesta.

buss
hodnocení

0x

Já jsem to ocenil.

kami95
hodnocení

0x

Klidně mu je dej, v případě že počítáš s tím, že bys musela po nějakém čase měnit vložku, až spolu nebudete..ale na vánoce bych mu je nedávala, spíš jen normálně, ne jako dárek..

hop®
hodnocení

0x

Na Ježíška ne. Pod stromečkem mají být dárky, které si člověk může nechat na památku navěky, i kdyby vztah ztroskotal. Klíče od Vašeho bytu po případném rozchodu mít nebude, možná pouze symbolicky až vyměníte fabku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]