Nejste přihlášen/a.
Delší dobu obchoduji na forexu s demo účtem ale pomalu mě omrzelo, že neobchoduji se svými reálními penězi, proto jsem se chtěl zeptat, zda-li tu někdo obchoduje na forexu s měnovými páry a doporučil by nějakého brokera, který podporuje MT4 nebo MT5 a všechny majoritní měny.
Děkuji Jirka
Dobrý den, rozhodně bych doporučoval účet STP např. Mayzus nebo ECN - Admiral Markets - brokera, který má pobočku i u nás. Regulace ČNB, možnost obchodovat v CZK, posílání peněz v rámci Česka, podpora v Češtině a pod.. Rozhodně bych neotvíral tzv. standartní účty u žádného MM brokera. Rozdíly v účtech najdete třeba: deltafins-invest.com/... . Osobně obchoduji přes Mayzus na účtu STP a zatím spokojenost. Jukněte třeba na můj web: halpa.webnode.cz/... .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.