Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký by byl pro mě nejvýhodnější bankovní účet(je mi 16 let), jen abych si mohl vybrat peníze z pokerstars. Co nejmíň poplatků apod.. =)
Já mám mBank a poplatky žádné, krom za výběr z bankomatu (pár korun), pokud člověk nenakupuje často kartou. Nevýhoda mBanky je omezená možnost vložit peníze v hotovosti, ale to mě příliš nezasahuje.
Podíval bych se i po nových bankách, které na tuhle nízkonákladovost cílí - jako AirBank, Fio atd.
U České spořitelny mám taky studentský účet zdarma, ale bez doložení potvrzení o studiu se převede na normální a poplatky jsou tu.
doplněno 05.12.13 11:22:Jo ještě jsem zapomněl, že u mBanky není rozdíl ve značce bankomatů - používáte všechny stejně, za poplatek 9Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.