Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít na vyšetření pohlavní nemoci

Od: casanova odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

rozhodl jsem se, že si zajdu na preventivní vyšetření na pohlavní nemoci. Než mě tady ukamentujete, jsem spíš hodně paranoidní, než nějaký extra záletník. Prostě chci mít jistotu. Nějak pořádně nemůžu najít, kam bych měl vlastně jít, když nechci jít ve svému obvodnímu doktorovi. Jedná se konkrétně o Brno. Když jsem se zkusil obejdnat na Dermatovenerologickou kliniku ve fakultní nemocnici, paní v telefonu se na mě dívala jak na debila, proč tam chci, když nemám žádné příznaky, a že nejdřív tak v lednu. A když nemám příznaky tak záloha na preventivní vyšetření je 5000,- .. to si dělají prdel ne? To je v rozporu se vším, co jsem kde četl.

A) jít se vyšetřit co nejdřív. B) vyšetření je zdarma

Tak se chci zeptat na zkušenosti první tady, než zas budu někam slepě volat. Předem díky za reakce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Na AIDS vam poradi treba v drop-inu ci podobnych zarizenich. A zkusil bych zavolat na urologii.

martinaa*
hodnocení

2x

Vyšetření na aids zde

Jihomoravský kraj

název instituce

adresa pracoviště

telefon

provozní doba
cena

laboratoř RNDr. Zdeněk Čecháček

Bratislavská 2, Brno

MUDr. Peťko 545 215 719

PO - PÁ 9 - 12

cca 400,- Kč

FN Bohunice

Jihlavská 20, Brno

532 232 267

PO - PÁ 7 -12
300 Kč

MUDr. Mihulová

Mendelovo nám. 17, Brno

543 249 787

PO - ST, PÁ 7 -11

Nem. TGM Hodonín

Purkyňova 11, Hodonín

518 306 148

PO - PÁ 7 - 13

RNDr. Fr. Flek

Krajní 25, Blansko

516 419 497

PO - PÁ 6 -17

Nemocnice Znojmo

MUDr. J. Janského 11, Znojmo

515 215 223

PO - PÁ 7 - 16

Nemocnice Vyškov

Purkyňova 36, Vyškov

517 315 450

PO - PÁ 7 - 12

vsenemuzuvedet*
hodnocení

2x

AIDS a některé další nemoci se zjišťují i při darovaní krve, takže můžete jít darovat krev. Ale tady je to spíše o něčem jiném, než o zjištění nemoci ;)

radek19
hodnocení

0x
zdravim,mam presne stejny problem jako Vy,tezce tapu,kam v Brne jit,resim to uz nekolik dni.dr.Cechacek?nebo jinam?diky za odpoved at se dari

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]