Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úvěr u ČS neschopnost splácet

Od: luziferr* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda se někdo nedostal do podobných problémů jako já a zda je zdárně vyřešil.

Mám půjčku u ČS. na 8 let s určitou splátkou (nejdelší doba splácení + připojištění pro případ umrtí ztráty zaměstnání.) apod.. momentálně jsem však bez práce, bohužel již teď vím, že podmínky nebudu mít splněné (jelikož jsem neměl práci an dobu neurčitou). Chtěl jsem se zeptat zda se s bankou dá nějak dohodnout na druhu splácení i mimo jejich standartní tabulky (potřeboval bych se dostat se splátkou na polovinu ..., možná bude lepší jít přímo do banky, ale lépe se přece jen jde už být informován co jde a nejde ... tak něco ze života jestli si někdo touhle nepříjemností taky prošel. děkuju za každou radu reakci a odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tu zkušenost naštěstí nemám a nikdo jiný se neozval. Takže radím bez zkušenosti. Zajít do spořitelny a jednat.

buss
hodnocení

0x

možná bude lepší jít přímo do banky, ale
To bude nejlepší, už bych tam byl, je to individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]