Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 19 let, bydlím u rodičů a rodiče mi trochu nevěří že si dokážu najít "normálního" přítele prostě nedokáží pochopit že už nejsem ta malá holčička. Mám přítele je mu 20 let je tesař, táta potřebuje postavit u garáže přístřešek a shání nějakého truhláře napadlo mě jakože náhodně podstrčit tátovi právě přítele (otec neví že je to můj přítel), vzhledem k tomu že tu moc truhlářu není by si otec zavolal snad přítele, přítel je šikovný ,se dřevem skvěle umí. Až by přítel dokončil přístřešek řekla bych tátovi že je to můj přítel ... co myslíte?
Mě se to líbí. Jenom je snadné se prozradit, nebo třeba to už rodiče vědí, malá vesnice?, ale dělají jako-že by nic. Když ho představíte před stavbou, tak dobře. Ale když postaví přístřešek před tím, tak se vsadím, že rodiče budou na to dlouho vzpomínat. A když z toho zaprší, tak to bude zajímavá vzpomínka i pro Vaše děti.
Mně sice ten nápad nepřijde hloupý (také se mi docela líbí), ale myslím si, že jím dosáhnete pravého opaku:
Přesvědčíte rodiče o tom, že jste malá holčička, která nedokáže jednat na rovinu. Případně jim nasadíte "brouka do hlavy" - mohou začít přemýšlet o tom, proč se za svého přítele stydíte, proč v něj (přítele) nebo k nim nemáte důvěru, ...
Velká holka jedná přímo.
doplněno 01.12.13 20:45:Oprava: ... proč k němu (příteli) ...
Nápad je to dobrý, ale měla bych z toho obavu. Co když se na stavbě něco zvrtne, nepovede a to nemusí být vinnou vašeho přítele. Otec bude zuřit, nadávat na řemeslníka, což je běžné. Pak si nedovedu představit tohoto přítele představit oficiálně rodičům.
Představte jej předem a nechte na otci, ať se rozhodne sám, zda chce přítele vyzkoušet a nebo dá zakázku někomu jinému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.