Nejste přihlášen/a.
Zdravim lidi.. Potřeboval byhc poradit mám partnerku jsme spolu dva a pul roku po dvou a pul letech máme pořád krasný a dynymický sex,sex byhc neměnil ani přítelkyni...Ale je tu jedne problém přítelkyni se nelibi ..lízání..klitorisu.. nebo když ji prstem masíruji klitoris je ji to nepříjemné .. tak se chci zeptat delám to špatne nebo v čem je háček?
..a ješte jedna vec ona mi řiká že má orgasmus ale ja u ni nevidím žadný projev když dosáhne orgasmu akorát.žadne vrtení navic hekáni a podob. ale ke konci sexu začne hodne vlhnout a stlačeným vzduchem začne tzv. prdět vagínou nevím jestli to je mokrý orgasmus ale me se zdá že ten orgasmsu má ale me řika že to nepozna jestli ho má budu moc rád o nejakou radu prosím jestl mám delat večí předehru nebo delat sex jinak jinak řikala že sex je krásnej semnou :P ale bojim se že ji semnou nedosáhne odgasmu ..mě je 18 přítelkyni 17 let dekuji za odpoved
Co na to rict. Jestli to delate spravne nebo ne jazykemmusi vedet pritelkyne. Pokud predtim mela nejakeho partnera a libilo s eji to, tak ji reknete, at vas navede, co je prijemne. Nekdy vadi velky pritlak, jinady maly. Je to individualni. mela by vas navest tai i tak. Hlavni je se nebat, mluvit o otm a zkouset. To je stejne, jako kdyby vase predchozi kourila lepe nez tato.
A jeslti orgasmus ma nebo ne musi tez vedet ona. To nepoznate jinak nez jejim pozorovanim a pokud ma pokaze stejnou reakci tak jej nejspis ma anebo je safra dobra herecka. Prdeni vaginou nema s orgasmem, natoz mokrym, nic spolecneho. To prdeni je vytlaceni vzduchu, ktery jste tam nejedirive penisem nahnal. A k tomu muze dojit u orgasmickych stahu. K mokremu orgasmu si najdete neco na googlu pod pojmem "squirt".
Mimochodem ne vsechny zeny mohou dosahovat obou orgasmu. Nektere maji pouze ten, jine onen a nektere zadny. Pokud rika, ze se ji to s vami libi a nelze, tak to nereste.
dekuju moc za odpoved ona mela sex jenom semnou sem jeji prvni už dva a pul roku a ona je moje taky prvni
Každá žena je jiná a každé se líbí něco jiného. Některé ženy mají citlivý klitoris a je jim nepříjemné se ho přímo dotýkat. Více vzrušující je dráždění krouživým pohybem kolem klitorisu.
tak to nevím kdo vám řekl, že ženy při orgasmu hekají. Některá možná ano, ale velká většina asi ne. Aspoň já žádnou hekavku neznám. Jedné se zrychloval dech na frekvenci snad 300/min, jiná má to, čemu se říká dech uštvaného psa, některá najednou leží úplně volně a vysíleně jako z gumy, některá vám zatne drápy do zad, některá se tak silně domáhá kousání do bradavek, že vás to vyplaší, některá se propne tak, že vás nadzvedne, jiná vás sevře vším co má a drží tak pevně, že vás nepustí ven a tak dále. Píšete, že je to vaše první partnerka. Takže asi nevíte nebo nerozpozáváte, že vaše partnerka na orgasmus reaguje jinak, zatím jste nerozpozal jak. No a pak mezi řádky vašeho dotazu vidím váš další omyl. Kluci si obvykle myslí, že musí přitlačit a tím se věc udělá pořádně. No tak tedy neudělá. Některým ženám vadí i takové násilí. Vůči takové partnerce musíte používat jemné hladivé doteky konečků prstů, případně jazyka.
Ahoj. Atome, třeba jen moc tlačíš na dost citlivé místo. Pokus se trochu ubrat a třeba se to pak bude líbit. Ale je možné, že se to prostě nebude líbit nikdy. K vaginálním prdům mám opačnou zkušenost. Pohybem penisu s povytažením žaludu částečně ven dochází k vypumpovávání vzduchu ven a to přisání zas dovnitř udělá ten prdící zvuk. A to dokázalo několik děvčat pěkně rozhodit, že se až styděly. Když se jí to stane, tak ji řekni, ať se nenechává rozptylovat. Někdy to i skutečně prdne na obou stranách. To pak je sranda přímo k neudržení.
Ano, děláte to špatně. "Dobře" v sexu znamená dělat jenom to co vyhovuje oběma partnerům.
doplněno 01.12.13 01:39:Případně společně objevovat, co je oběma příjemné. Podle mne nemá smysl pokoušet se "aplikovat" vyčtené informace a cizí zkušenosti. Každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného.
Je docela možné, že jste jako nosorožec a ona potřebuje motýla. Vzduch jste napumpoval do ní vy. Nedivím se, že je těmi zvuky rozhozená. Nebuďte tak divoký! Udělejte první rychlovku a podruhé si dejte záležet, nešetřete časem a vynalézavostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.