Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím podat daňové přiznání - SK v CZ?

Od: bleskaaaa odpovědí: 2 změna:

Dobry den, v CR jsem uz vyse trech let(jinak mam slovenske obcanstvi), a prednedavnem jsem zistila, ze za rok 2007 jsem pravdepodobne nepodala dane, je to nejakym zpusobem mozne zjistit, a v pripade, ze je to pravda, postihne me nejaka sankce?nemam ceske obcanstvi, ale pracovala jsem tady 3 roky...od roku 2005 - 2008

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zjistíte to na příslušném FÚ, podle DIĆ. Pokud jste ho nepodala, budou i sankce. To si opravdu nepamatujete, jestli jste před rokem nepodávala daňové přiznání? To vás neurgovala sociálka a Zdravotní pojišťovna?

bleskaaaa
hodnocení

ne neurgovala, pr. mi zamestnavatel rekl, ze mne jako slovenke to delaji oni na mzdovce a ze to i posilaji, vite, to jsem zacala pracovat, tak o tom jsem nic nevedela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]